Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi negatív tulajdonsággal van esélyem komoly kapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
Módos család elkényeztetett fia vagyok, tele büszkeséggel és arroganciával. Baromi nyers a stílusom, nem szeretem a fölösleges modoroskodást. Flegmatikus személyiségem van, nehéz motiválni, lusta vagyok. Rengeteget ironizálok,ami gyakran már cinizmusba torkollik. Egóm az van bőven, bizonyos mértékben van is mire, mert elég sok dologban valóban tehetséges vagyok.
Jó tulajdonságaim akadnak ugyan pl. a szeretteimért bármit megteszek, kevés ilyen ember van(családtagok,barátok), de ők bármikor számíthatnak rám,mellettük kitartok, párkapcsolati téren hasonló a helyzet, csak olyan lánnyal jönnék össze, akit szeretek, hozzá viszont mindig hűséges lennék.
2017. szept. 28. 16:40
21/21 anonim válasza:
Na de ennyi negatív kommentet. Legalább van önkritikád. Majd lesz komoly kapcsolatod, mindenkinek esélye van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!