Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ennyi negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi negatív tulajdonsággal van esélyem komoly kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Módos család elkényeztetett fia vagyok, tele büszkeséggel és arroganciával. Baromi nyers a stílusom, nem szeretem a fölösleges modoroskodást. Flegmatikus személyiségem van, nehéz motiválni, lusta vagyok. Rengeteget ironizálok,ami gyakran már cinizmusba torkollik. Egóm az van bőven, bizonyos mértékben van is mire, mert elég sok dologban valóban tehetséges vagyok.

Jó tulajdonságaim akadnak ugyan pl. a szeretteimért bármit megteszek, kevés ilyen ember van(családtagok,barátok), de ők bármikor számíthatnak rám,mellettük kitartok, párkapcsolati téren hasonló a helyzet, csak olyan lánnyal jönnék össze, akit szeretek, hozzá viszont mindig hűséges lennék.

2017. szept. 28. 16:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Azért tartom nagyra magam, mert jólesik.

Van pár alibi eredmény, amit valóban elértem, ezeket jó nagyra felnagyítom és hencegek velük.

2017. szept. 28. 17:01
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Pszichologus latott mar?
2017. szept. 28. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Nehéz ügy, a következők miatt: az a lány, aki tolerálja a negatív tulajdonságaidat, az mártír típus (van ilyen bőven). Ők viszont téged untatni fognak, ahogy írtad is. Azok viszont, akiknek van önbecsülésük, nehezen tudnak elviselni téged egy párkapcsolatban. Kicsit olyannak képzellek, mint a sorozatból doktor House-t. Volt idő, amikor neki is volt barátnője -egy darabig.
2017. szept. 28. 17:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Utoljára 14 éves koromban vittek el a szüleim pszichológushoz, amiért nem tanultam semmit az iskolában, azóta szerintem csak azért nem voltam, mert már lemondtak rólam.
2017. szept. 28. 17:19
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Nagyjából ugyanilyen vagyok, csak nőben. És egy évtizede párkapcsolatban, barátaim is vannak szóval semmi sem lehetetlen.
2017. szept. 28. 17:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Vigyazz mert innen nagyot lehet am koppanni. Valtozz meg, vagy pedig ne nyafogj
2017. szept. 28. 17:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Itt inkább átok a személyiségedre gyakorolt hatása a módos, pénzes családi háttérnek. Erre mondják, hogy van ülőke a WC-n, csak törött és szaros.
2017. szept. 28. 18:05
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Van esélyed, csak jóval alacsonyabb, mint egy normális fajtársadnak.

Bár ahogy itt fényezed és az egekbe magasztalod magad, ez nekem már annyira nem hihető. Nem szeretem mindenre rögtön odalökni, de most megteszem: Kamu :D

2017. szept. 28. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:
61%

Jön majd egy nő, aki rendet teremt benned! Akit tisztelni és szeretni fogsz, és viszont!

Egyszóval: Van esélyed.

f.

2017. szept. 28. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:
10%

Az ilyen emberek, főleg a kbaszott nagy egójuk miatt ritkán szokták ilyen belátóan jellemezni önmagukat, úgyhogy szerintem kissé túltoltad ezt a dolgot, de azért szép próbálkozás volt.

Amúgy minde zsáknak megvan a foltja, én egy kiba arrogáns nő vagyok, mégis találtam valakit, aki úgy szeret, ahogy vagyok.

2017. szept. 29. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!