Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha ő nem hív fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ő nem hív fel?

Figyelt kérdés

Van egy srác, pár hónapja ismerjük egymást. Más városban vagyunk, eleinte csak barátság volt, kiránduláson ismertük meg egymást, de kezd ennél több lenni. Szerintem én is tetszek neki. Ritkán beszélünk telefonon, és olyankor mindig én hívom. Sosincs kínos csend, szeret velem beszélni, tényleg őszintén sajnálja amikor le kell tegyük mert mennem-mennie kell. Ha az ő városában járok, írok és mindig egyből visszaír, hogy persze, találkozzunk! Még azt is felajánlotta hogy aludjak nála. Sokszor nem tudja felvenni ha hívom mert dolga (mindig nagyon elfoglalt) van vagy nem tud sokáig beszélni de utána mindig visszahív ahogy tud.

Mit tegyek? Továbbra is hívjam én? Vagy inkább hagyjam? Nem hiszem hogy azért nem hív mert nem érdeklem...De akkor miért nem hív ő is?

2010. máj. 27. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
HA nem hív fel, akkor hívd feé te őt, és egész nap minden nap csak hívogasd míg fel nem veszi.. Sőt még a hangpostájára is rámondhatod: "Babi néni csőőőő"
2010. máj. 27. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért nem hív,mert túlságosán hozzá szoktattad,hogy nem kell hívnia,mert úgy is hívni fogod.Már most biztos a dolgában,mi lesz később.Kicsit harcolnia kéne érted,nem gondolod?Most így te futsz utána.
2010. máj. 27. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik nem igazán ér rá veled foglalkozni mert oly elfoglalt. Kinek kell egy ilyen pali?
2010. máj. 27. 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem. Mert ebben a kapcsolatban pont az lenne a jo, hogy nem birtokolni akarjuk egymast, hanem egyszeruen elvezzuk azt a keves idot amit egyutt tolthetunk. A koztunk levo kilometer miatt nincs ertelme eroltetni egy exkluziv es komoly kapcsolatot, es jelenleg nekem erre nincs is szuksegem, es o se az a fajta ember akit le lehetne kotni. Es nekem sincs idom folyton vele traccsolni, vagy talalkozni, masok is vannak es mas dolgok.

De az zavar hogy o magatol sose hiv fel. Pedig tetszem neki. De az se megoldas h ne hivjam, mert akkor meg egyaltalan nem beszelunk. Igyis max par hetente beszelunk/talalkozunk.

2010. máj. 28. 01:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Azon el kéne gondolkodni,amit írtál.Hogy ha nem hívod,akkor egyáltalán nem beszéltek.Ismerős ez nekem nagyon...az exem ugyanezt csinálta és meguntam,mert már nem szeretett,nem törődött velem.Ha én nem kerestem napokig rám se hederített.Ezt azért észre kéne venned.
2010. máj. 28. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
nem vagyunk egyutt, jelenleg csak flortolunk, ismerkedunk. ugyhogy nem MAR nem hiv magatol, regebb se hivott, hacsak nem en kezdemenyeztem. de ha pl szoltam h az o varosba vagyok, felhivott h megbeszeljuk mikor megyunk ki, smsek, stb.
2010. máj. 28. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
nincs pénz a telefonján :D
2010. jún. 1. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!