Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kizáró ok párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok párkapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés
A férfinak nincs jogosítványa. Több, mint fél millió forintnyi pótóra és huzavona után egy jó ideig valószínűleg nem is lesz. Kizáró ok komoly kapcsolat szempontjából a 20-30 körüli nőknél? Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 30/F Egyébként "normális", dolgozó, egyetemet végzett emberről van szó, csak nincs érzéke a vezetéshez.

2017. szept. 21. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem, engem nem érdekel, tud-e vezetni.
2017. szept. 21. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
A legaljabb embereknek is van így teljesen érthetetlen ha valakinek nincs.
2017. szept. 21. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Az, ha nincs, egy dolog, de hogy nem tudta letenni, az gaz. Anyukam 55 evesen ette le elsore a jogsit.
2017. szept. 21. 22:02
 14/20 anonim ***** válasza:

"A legaljabb embereknek is van így teljesen érthetetlen ha valakinek nincs."

Lehet, akinek ez érthetetlen, annak sok más dolog is az :D

2017. szept. 21. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:
10%
Egyetem hogy jott ossze ha a jogsi ennyire nehezen megy?
2017. szept. 21. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
16%
Hát szerintem legyen már egy férfinak jogsija meg autója szerintem. N
2017. szept. 21. 23:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Aki szeret autóval utazni, annak kizáró ok szerintem. Én nem szeretem a kocsikat, utálom a szagukat, zajukat. Viszont vonatmániás vagyok. Biztosan vannak ilyen emberek rajtam kívül.
2017. szept. 22. 08:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Nekem van és szeretek is vezetni, szóval ezzel nem lenne problémám, ha egyébként szimpatikus és passzolunk. 25L
2017. szept. 22. 10:29
 19/20 A kérdező kommentje:

#15 Két külön dolog. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy egy focista miért nem jó úszó.

#10 Igazából a pillanatnyi tájékozódás okoz gondokat. Néha ha több sáv megy ugyanarra és elindulok az egyikből, nem megfelelő sávba érkezem, valamint ha százszor jártam egy helyszínen, akkor is olyan, mintha először járnék arra életemben.

2017. szept. 23. 06:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Jót mosolyogtam. :)
2019. nov. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!