Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós pasiknak miért szinte csak a vékony nők jönnek
be?
Figyelt kérdés
A duci nők legtöbbször hasonlóan kedvesek és odaadóak, figyelmesek, mint ők (a mackós pasik), eddigi tapasztalataim szerint. Biztos, hogy van egy-két kedves vékony nő is, de ne erre tegyük most a hangsúlyt.
Én is duci nőként azt látom, hogy a duci/túlsúlyos férfiak sokkal bunkóbban viselkednek velem, mint az atlagos/sportos srácok, pedig a túlsúlyos férfiaknak aztán végképp semmi joguk lenézni a szintén túlsúlyosakat.
2017. szept. 20. 17:51
3/14 anonim válasza:
Hol kedvesek a duci ferfiak? A legfrusztraltabb es legagresszivabb (nem feltetlen eroszakosak, de fejben agresszivak) emberek altalaban.
2017. szept. 20. 17:52
4/14 anonim válasza:
Teljesen igazad van harmadik, és azt még tegyük hozzá, hogy a kövér nők tudnak a legvisszataszítóbban nyomulni és ők a legnagyobb r****cok. Minden f***t megragadnak, mert ritkán jut nekik.
26/F
2017. szept. 20. 17:57
5/14 anonim válasza:
Az én párom is macis fiú (nem kövér,csak van egy kis hasa) és én is vékony vagyok. Ránk is illik a példa,de ezen még sosem gondolkodtam. Ha valaki tudja ez miért lehet az engem is érdekel :)
2017. szept. 20. 17:58
6/14 anonim válasza:
Meg kiegészíteném azzal,hogy az én páromat vajra lehetne kenni... Úgyhogy egyáltalán nem idegbetegeg miegymás...
2017. szept. 20. 17:59
7/14 anonim válasza:
Miért kell általánosítani? Levontál egy következtetést, kb 20 emberi tapasztalatodból?
Na, én meg duci pasit, duci csajokkal látom. Most akkor mi van?
Ízlésről pedig kár vitatkozni és téves következtetéseket levonni, mert nincs értelme.
Ez most olyan, hogy én a fehér és a piros ruhát szeretem, akkor miért szeretik egyes emberek a kéket és a zöldet?
Kérdésed inkább csak irigység és önsajnálkozás, mert neked nincs senkid és inkább fikázod a többieket, akiknek sikerült párt találni.
2017. szept. 20. 19:17
8/14 A kérdező kommentje:
Nagy részben egyetértek veletek :) Abból a szempontból is írtam a kérdést, hogy a mackós pasik legtöbbször nagyon gátlásosak és nem hiszik el, ha egy átlagos nő azt mondja nekik, hogy szimpatikus.
2017. szept. 20. 19:39
9/14 A kérdező kommentje:
7-es: meg kell emészteni azt, hogy igenis vannak-voltak-lesznek általános kérdések. Én sem vártam konkrét választ senkitől.
2017. szept. 20. 19:41
10/14 A kérdező kommentje:
"Kérdésed inkább csak irigység és önsajnálkozás, mert neked nincs senkid és inkább fikázod a többieket, akiknek sikerült párt találni."-ezt a stílust melyik bunkó amcsi filmben láttad már megint?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!