Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek milyen hajszínű csajok jönnek be? =)
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 14:24
12/20 anonim válasza:
Nagyon nem számít, de ha válsztanom kell akkor az igazi vörös.
15/20 anonim válasza:
nekem mindegy a hajszín, a hajhossz, én a fenekét és a mellét nézem a nőknek
21/F
16/20 anonim válasza:
világos szőke a legszebb kék szemmel...
17/20 anonim válasza:
akármilyen hajszín bejöhet
látom a vörös az első válaszolóknál nagyon előnyben volt, de én inkább fekete,barna,szőke.. ezek közűl valamelyik
a lényeg viszont, hogy legyél szép, legyen jó alakod, legyél közvetlen és aranyos, de csak azzal, aki megérdemli mindezt, és mosolyogj sokat... ha ien vagy már küldheted is a privát üziket nekem;):D
18/20 anonim válasza:
A húdjsárgától a xarbarnáig mindenféle...
19/20 anonim válasza:
a lényeg, hogy fehér bőrű legyen. De szőke hajú semmiképp ne legyen. Barna vagy fekete hajú legyen.
20/20 anonim válasza:
ez gyökérség... nekem például a barna bőrű csajok jönnek be. nem véletlen h a csajok szoliba járkálnak, van annak is valami miértje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!