Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg éretlen harmincas férfivel volt már dolgotok, meséltek?
Pasiként, én csak nővel találkoztam ilyennel, még a negyvenes korosztályból is.
Ebből gondolom, pasik is ugyan úgy vannak ilyenek. Én, nem tudtam a helyzettel mit kezdeni. Nem várok éveket, hogy hátha sikerül fejlődnie.
A volt férjem ilyen. Azért nem akart gyereket, mert idézem: "és velem mi lesz?" Aztán úgy estem teherbe, hogy direkt nem szállt ki félúton. (akkor már fél éve nem volt köztünk semmi, de történt velem valami és ez amolyan vigasz együttlét volt, és nem volt otthon óvszer. Mi sokszor védekeztünk így, sosem volt probléma)
Én el voltam hűlve, hiszen mindig óvatos ember volt, mire ő: úgyis tönkremenőben van a házasságunk dobjuk fel, másnak is van gyereke. Amikor kiderült hogy terhes vagyok: "A francba, én ezt már nem is akarom." Ja, mindezt 40 évesen tette.
Hadd ne meséljek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!