Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm, sőt még csókolózni se csókolóztam senkivel? Az osztálytársaim ezért egyre gyakrabban piszkálnak? Van még remény?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 11:29
11/16 anonim válasza:
Én hazudtam, mert cikinek tartottam, hogy mindenki beelőzött, még a legcsúnyább csaj is az osztályban.:S Aztán 18 évesen jött a csoda:D <3
12/16 anonim válasza:
Én 8 éves koromban csókolóztam elősször:D
13/16 anonim válasza:
előzö: jah persze azt baszhatod... van aki oviban is smárolt már... de semmire nem megy vele mivel még fel sem fogja hogy mi is történik vele... 14-15 évesen már lehet valaki komolyan szerelmes de 8 évesen... ugyan haggyukmááár:D
14/16 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, sőt szerintem ez nagyon jó dolog.
Ne érdekeljen mit pampognak... különb vagy náluk :)
15L
15/16 anonim válasza:
Ha jò csajt akarsz,legyen sok pènzed ès legyèl paraszt:ne köszönj,ne legyél udvarias,beszèlj a szerelemről. Ha csùnya lànyt akarsz,legyèl szobanövèny.
16/16 anonim válasza:
Jokor irod, a srac mar 23 eves szoval azota gondolom levarrt par csajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!