Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?

Figyelt kérdés
nem egy konkrét személyről van szó akinek a figyelmét magamra szeretném irányítani hanem tegyük fel annak az érdeklődését, aki bejön...elkerülve az iylen zsebkendőleejtős cuccot vagy azt h próbálok elmenni mellette kivágott fölsőben...mondjuk ésszel hoygan tehetném ha beszélő viszonyban vagyok az illetővel? vagy egy teljesen ártalmatlan kis aprósággal h megbolondítsam, elvarázsoljam valami kisugárzással...az iylen lehetséges? ( lány vagyok )
2008. okt. 20. 21:41
 1/4 anonim válasza:
100%

mosolyogj rá, legyél kedves, legyél beválallós csaj

ez általába mindig bejön;)

2008. okt. 20. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
:)Az a lényeg hogy ne légy kihívó mert rosszat gondolhat rólad.Mikor még singli voltam és a csajokal eljártam kávézóbárokba vagy más szórakozóhelyekre,és megtetszet egy pasi,anélkül hogy bármit gondolhatot volna rólam,csak néztem szemeztem vele nem kacéran de nem is mosolyogtam,titokzatosan.Nem feltünősködtem mert azt csak a könnyüvérü csajok szokták.Egyszerüen figyeld,ha rádnéz ne kapd el a tekintetted.Ha mosolyogsz még azt hiszi hogy kibeszéled őt,de ha csak nézed minnél gyakrabban amig észe veszi magát akkor vagy kapsz tőle egy mosolyt amit viszonozhatsz,esetleg ha van valakije akkor nem foglalkozik veled.De történhet ugy ahogy én jártam.Addig szemeztem egy idegennel amig ki jött utánam a mosdóba és megkérdezte hogy mi van rajta ami arra késztet hogy folyamatosan nézzem?Erre elpirultan csak annyit mondtam hogy a szeme.Elkérte a számomat és kb egy fél évig jártunk:)Ez teljesitmény.
2008. okt. 21. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szexi gonc, es menj oda hozza, ne felj tole, kerd el a telcsi szamat, szeretik am a sracok a vagany csajokat.
2008. okt. 22. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ismerered látásból is vagy kicsit is egyik haverját akor kérd meg mutason be neki vagy ha nem más oda mész hozzá és köszönsz...egyszer megcsináltam és bejöt:)
2008. okt. 23. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!