Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek hogy túl magas vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy túl magas vagyok sok nőnek, ezért neten lehazudok a magasságomból majdnem 10 centit. Mennyire nagy gond?

Figyelt kérdés

197 cm magas vagyok, de általában csak 190 cm van kiírva, mert már a valóságban is sokszor volt, hogy egy 150-160-170 cm közti lány azt mondja, hogy neki már túl magas vagyok.

Miközben engem meg nem befolyásol negatívan a másik magassága, voltam már 154 cm magas, de 190 cm magas lánnyal is. Ha személyesen találkozunk, akkor mondják hogy "hű, de magas vagy" és rákérdeznek, de olyankor ritkább az elutasítás (mert már belülről jobban ismernek, nem csak az első látvány van) és azt mondom hogy a 190 cm csak tájékoztató jellegű volt.

2017. szept. 13. 12:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Azt hittem leírtam érthetően a leírásban, de mióta ezt csinálom, azóta átlagban sokkal jobban mennek a dolgok az alacsony lányokkal is.

Én arra gondolok hogy a 190 centit már elteszik magukban hogy úgy is magasabb vagyok, közben napokig jókat beszélgetünk, normálisnak látjuk egymást és szívesen találkoznánk, találkozókor meg már nem jelent nekik az sokat. De ha odamész ismeretlenül egy lányhoz akinek első látásra túl magas vagy, ő nagyobb eséllyel küld el, mintha előtte lett volna ideje meg is ismerni téged.

Ezt a tapasztalatok alapján mondom.

2017. szept. 13. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
attól még a hazugság miatt tuti vége lenne
2017. szept. 13. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Csak ebben azt tartom szemétségnek, hogy én teszek ellene, de nem fogják értékelni. Bizonyos dolgokban lehet már jobb vagyok, mint néhány nagyon vékony figura, mégis ők örök előnyt élveznek a fajtámmal szemben. Én meg csak döntögetem a saját rekordjaim futásban, de fogyni nem sokat tudok vele. Bár legalább a lábaim lesznek nagyon izmosak...

2017. szept. 13. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem azon a 7 centin múlik szerintem. Ha valaki ezért elutasít, az elutasítana vmi másért ha csak 180 cm magas lennél.
2017. szept. 13. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon durván felszínes lányokkal ismerkedsz. Én 167cm vagyok, elég kicsi, és volt már 165 és 210 centis barátom is.

És nem vagyok csúnya. De nekem a magasság akkor se mérvadó

2017. szept. 13. 14:22
 16/17 anonim válasza:
Akarlak!
2017. szept. 13. 15:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Te most hencegni jöttél össze? Irigylem a problémádat

(egy porbafingó szerencsétlen 170 mély senkiházi)

2017. szept. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!