Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy túl magas vagyok sok nőnek, ezért neten lehazudok a magasságomból majdnem 10 centit. Mennyire nagy gond?
197 cm magas vagyok, de általában csak 190 cm van kiírva, mert már a valóságban is sokszor volt, hogy egy 150-160-170 cm közti lány azt mondja, hogy neki már túl magas vagyok.
Miközben engem meg nem befolyásol negatívan a másik magassága, voltam már 154 cm magas, de 190 cm magas lánnyal is. Ha személyesen találkozunk, akkor mondják hogy "hű, de magas vagy" és rákérdeznek, de olyankor ritkább az elutasítás (mert már belülről jobban ismernek, nem csak az első látvány van) és azt mondom hogy a 190 cm csak tájékoztató jellegű volt.
kamuval indítani szép, aztán ki tudja miben hazudsz még
én a helyükben tuti ott hagynálak, ki tudja min szépítettél még
Soha nem értettem miért kell külsőségekről hazudozni!
Mit gondol az ilyen ember, személyes találkozásnál nem tűnik fel hogy pl. nem is olyan sűrű fekete a haja hanem ősz és erősen kopaszodó?
Vagy egy 150 centis lány nem is fogja olyan alacsonynak érezni magát?
Tipikus ígyis-úgyis veszítesz. Ha hazudsz azért, ha olyan tulajdonságod van ami "nem hangzik szépen" akkor azért.
Utálatos világ ez.
És össze is mész a kedvükért?
Ugyanis 7cm már személyesen elég feltűnő. Jó, nyilván nem mérőszalaggal jár randizni az ember, de ha van sacc per kb egy elképzelése, rögtön rájön, hogy valami sántít.
De ez olyan szar így, ha valami olyan tulajdonságod ami miatt senkinek nem fogsz tetszeni, viszont nem lehet (vagy roppant drága) változtatni rajta. Magasság, alacsonyság, nagy orr, nőknél alkatok, szemforma és szín, arcforma stb.
6, Nincs olyan hogy senkinek. Valakinek biztosan.
Illetve kevesen vannak, akik valóban testalkat (nem alak), szemszín, magasság vagy arcforma alapján szűrnek.
Aki meg igen, az nem éri meg a fáradtságot.
Ugyanúgy járnék 165cm magas pasival mint 200cm magassal (mondom ezt 170cm magas nőként), ha minden más téren tetszik.
Viszont aki hazugsággal indít, annál okkal felmerül, hogy lehet, majd ferdít másban is, hisz ebből se lett baj a végén
Leírva tud szarul kinézni sok dolog. Én pl. leírom, hogy mennyi a súlyom, sokkal kövérebbnek gondolnál, mint ami valójában vagyok. Ez a gond, hogy papíron minden nagyon rosszul fest.
Nyugodj meg, engem is bántottak már a súlyom miatt nőként, mert valamivel a bűvös 50kg felett van.
És én sem vagyok kövér.
Mondom, aki így gondolkozik, azt nyugodtan hagyd ki, nem vesztesz vele sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!