Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin sokat számít az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin sokat számít az öltözködés, ha tetszeni szeretnék egy lánynak?

Figyelt kérdés
Nincs jó érzésem a divathoz. Nálam előnyt élvez a praktikum a kinézetnél. Utóbbi időben híztam és a nadrágjaim kicsik rám. Tegnap vettem egy farmert és az a baj vele, hogy nagy rám viszont nagyon kényelmes. Arra mindig adok, hogy ne legyen szakadt, büdös, foltos, de nem volt még olyan ruha rajtam ami olyan lett volna, mintha nekem szabták volna és tökéletesen illene a testemhez.
2017. szept. 10. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én magamat tisztelem meg azzal, hogy nem susogok, olyan párt szeretnék, aki szintén magának öltözik, szereti, ha jól néz ki.
2017. szept. 10. 17:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálam esélye nem lett volna egy slampos embernek, aki még arra sem képes, hogy a méretének megfelelő ruhát vegyen fel.

Én bezzeg tip-top vagyok mindig. A külső megfejelés az első, amit egymásból meglátunk, és nagyon sokat elárulnak az emberről a külsejének a változtatható elemei. Öltözködés, frizura, testalkat...stb. Lehet felszínesnek nevezni a másikat és ellenkezni, de ettől még ez van.

2017. szept. 10. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
*megjelenés
2017. szept. 10. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen! A könyvet a borítóról tudod megítélni. Én nem csak a lánynak, akarok tetszeni, hanem jól is érzem magam , ha kicsit ki vagyok öltözve. Egy elegáns farmer, egy szép ing, karóra, egy szép cipő, jó illatú férfias desodor, parfüm és teljes az összkép. Megfűszerezve egy nagy tucat jókedvvel :)

29f

2017. szept. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!