Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selena gomeznek babaarca van. Keress rá. Na az tipikus babaarc. Dundi husi kerekded vonások, kerekebb piszébb orr, hibátlan bőr, viszonylag nagyobb, vagy annak tűnő(barna) szemek, teltebb ajkak.
Szép, szép, de nekem is jobban tetszik az általad linkelt nő, ami nőies személyiséget sugall.
Akit nem érdekel mire vagyok kíváncsi, az egyik válaszoló feljebb, az tudhatná mi a gyakori szabályzata. Ha nem nekem akar válaszolni, akkor nézegesse kussban a kérdést. :D
Amúgy köszi a válaszokat.
Még az egyik első oldali válaszolónak üzenem, a szolis bőr és hosszú haj nem befolyásolja az arcvonásokat, így aligha lehet valakiből kihozni, ahogy ő fogalmaz. Plasztikával sem lehet kihozni, mert a mű sosem ugyanaz. Inkább ijesztő. :D
Amúgy szerintem is szép ez a lány, szemüveggel meg rövid hajjal együtt, sőt ezek emelik ki a lágy, finom vonalait az arcának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!