Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Képen, ez a babaarc ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képen, ez a babaarc ami akkora bók egy nőről?

Figyelt kérdés
[link]
2017. szept. 10. 01:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem ez a babaarc.
2017. szept. 10. 08:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Photoshop 2.0?
2017. szept. 10. 09:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem érdekel hogy te mire vagy kivàncsi. Nekem bejön a csaj.
2017. szept. 10. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Selena gomeznek babaarca van. Keress rá. Na az tipikus babaarc. Dundi husi kerekded vonások, kerekebb piszébb orr, hibátlan bőr, viszonylag nagyobb, vagy annak tűnő(barna) szemek, teltebb ajkak.

Szép, szép, de nekem is jobban tetszik az általad linkelt nő, ami nőies személyiséget sugall.

2017. szept. 10. 09:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, ez egy szép nő. A babaarc - most lepődj meg! - ami a játékbabák pofijára emlékeztet.
2017. szept. 10. 09:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez egy átlagos, szép, gyönyörű arc! Nagyon baba...vagy nem...vagyis érted :)
2017. szept. 10. 10:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Akit nem érdekel mire vagyok kíváncsi, az egyik válaszoló feljebb, az tudhatná mi a gyakori szabályzata. Ha nem nekem akar válaszolni, akkor nézegesse kussban a kérdést. :D

Amúgy köszi a válaszokat.

Még az egyik első oldali válaszolónak üzenem, a szolis bőr és hosszú haj nem befolyásolja az arcvonásokat, így aligha lehet valakiből kihozni, ahogy ő fogalmaz. Plasztikával sem lehet kihozni, mert a mű sosem ugyanaz. Inkább ijesztő. :D

Amúgy szerintem is szép ez a lány, szemüveggel meg rövid hajjal együtt, sőt ezek emelik ki a lágy, finom vonalait az arcának.

2017. szept. 10. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem fordítva: mivel csodaszép az arca, jól áll neki a rövid haj. Hisz ott az arcra kerül a hangsúly. Mint akik mondják, hogy ők rövid hajjal rondák... akkor a feje ronda.
2017. szept. 10. 13:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Hm, 18, ebben van valami. Csak a nagyon szép arccal pofás a rövid haj, tényleg azok nak áll rosszul, akik nem valami fessek.
2017. szept. 10. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!