Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, mit tegyek?
Pontosan megértemmit érzel.
Így kerültem össze a párommal 8 éve :)
Ez a dolog két emberen múlik.
De vigyázz!!
Egy eszmét könnyű szeretni, egy képzeletedben kialakult kép a lányról megtéveszthet téged!
Sok kapcsolatot láttam, erre alapulni aztán a személyes találkozással megtört a varázs és mentek a maguk utján tovább.
Győződj meg róla, hogy tényleg akar e találkozni veled, és ő is őszintén a "barátjának" tart e.
az internet varázsa...
volt egy srác rohadtul beleestem, és amikor személyesen taliztunk egy ép szót nem birtunk kinyögni.
Ne akarj így járni.
Próbáld meg telefonon hívni, beszélgetni vele, hogy tudd élőben is tudnátok e komunikálni.
Tudj meg róla sok dolgot, többet mint most.
Semmit nem érsz vele ha találkoztok és nem olyanról berszélgettek amit ő is élvez, vagy éppen elviszed pizzázni, és kiderül, hogy rühelli.
sok sikert.
Ja , és kérdezd meg hogy akar e veled találkozni vagy csak lelki barátnak tart. amolyan ismeretlen ismerős, akinek mindent elmondhat....
köszi szépen nektek:) írjatok majd:P-->
szóval.. amikor msn en beszélünk kérdezem hogy, lenne kedve talizni akkor mindig mondja, hogy perszee, meg igen..de végülis nem talákoztunk még... 1hónapja találkoztunk volna de nem jött össze..suli miatt nem tudtunk, ráadásul az én részemről nem :S:( - ekkor mit érezhet? pl.: nem gondolom komolyan? de azóta is szinte mindennap írok neki (msn-en)igaz nem sokat beszélünk..mert nem szeret annyira ott csevegni.. 2szer már felhívtam ... akkor is beszéltünk persze nehezebben ment telefonon... :) kicsit izgultam is ^^
Ismerős sztori :D
Figyelj szereted a lányt,tetszik neked biztos vagyok benne hogy sikerül megoldanotok a találkozást.Különben is itt a szünet!Több mint egy hetetek van a találkozásra!Meg ott vannak a hétvégék.Semmisem lehetetlen.Biztos hogy találtok majd megoldást a találkozásra és ki tudja lehet hogy később több is lesz. Sok sikert :)
Szia!
Mondják h ne legyél szerelmes neten keresztül.Ez részben igaz,de másrészben nem tudod az érzéseid befolyásolni.
Én elhiszem,hogyha úgy érzed h beleszerettél...ismerős...
am meg csatlakozom az előttem szólokhoz,Hívd fel többször,beszélgess vele,kérdezgesd h milyen volt a napja.A lányok szeretik ha érdeklődnke irántuk :)
Sok sikert!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!