Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy lány kifejezetten tetszik nekem! Viccesen hangzik, de csak msn-en beszéltünk idáig. Nagyon tetszik nekem, nem tudom hogy ő hogy gondolja ezt. Egyszer találkoztunk volna, de nem jött össze suli miatt :S :) Azóta kérdezgetem, mondja hogy lenne kedve de még sem taliztunk. Szinte szerelmes vagyok, de nem tudom mit tegyek. Köszi a segítséget előlre is! :)
2008. okt. 20. 17:36
 1/9 anonim válasza:
Bocsáss meg, de ez nem szerelem, hanem kíváncsiság. A fiatalok gyakran összekeverik a kettőt:) Kíváncsi vagy, hogy milyen lehet az a lány, akit ilyen nehéz elérni. Ebben nincs semmi különös...
2008. okt. 20. 17:43
 2/9 A kérdező kommentje:
értem, és köszi szépen :) de főként arra gondoltam, hogy hogyan próbáljak vele összejönni találkozni.. :S:) és lehet nem szerelem de nagyon szeretem őt
2008. okt. 20. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan megértemmit érzel.

Így kerültem össze a párommal 8 éve :)

Ez a dolog két emberen múlik.

De vigyázz!!

Egy eszmét könnyű szeretni, egy képzeletedben kialakult kép a lányról megtéveszthet téged!

Sok kapcsolatot láttam, erre alapulni aztán a személyes találkozással megtört a varázs és mentek a maguk utján tovább.

Győződj meg róla, hogy tényleg akar e találkozni veled, és ő is őszintén a "barátjának" tart e.

2008. okt. 20. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

az internet varázsa...

volt egy srác rohadtul beleestem, és amikor személyesen taliztunk egy ép szót nem birtunk kinyögni.

Ne akarj így járni.

Próbáld meg telefonon hívni, beszélgetni vele, hogy tudd élőben is tudnátok e komunikálni.

Tudj meg róla sok dolgot, többet mint most.

Semmit nem érsz vele ha találkoztok és nem olyanról berszélgettek amit ő is élvez, vagy éppen elviszed pizzázni, és kiderül, hogy rühelli.

sok sikert.

Ja , és kérdezd meg hogy akar e veled találkozni vagy csak lelki barátnak tart. amolyan ismeretlen ismerős, akinek mindent elmondhat....

2008. okt. 20. 18:22
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen nektek:) írjatok majd:P-->

szóval.. amikor msn en beszélünk kérdezem hogy, lenne kedve talizni akkor mindig mondja, hogy perszee, meg igen..de végülis nem talákoztunk még... 1hónapja találkoztunk volna de nem jött össze..suli miatt nem tudtunk, ráadásul az én részemről nem :S:( - ekkor mit érezhet? pl.: nem gondolom komolyan? de azóta is szinte mindennap írok neki (msn-en)igaz nem sokat beszélünk..mert nem szeret annyira ott csevegni.. 2szer már felhívtam ... akkor is beszéltünk persze nehezebben ment telefonon... :) kicsit izgultam is ^^

2008. okt. 20. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ismerős sztori :D

Figyelj szereted a lányt,tetszik neked biztos vagyok benne hogy sikerül megoldanotok a találkozást.Különben is itt a szünet!Több mint egy hetetek van a találkozásra!Meg ott vannak a hétvégék.Semmisem lehetetlen.Biztos hogy találtok majd megoldást a találkozásra és ki tudja lehet hogy később több is lesz. Sok sikert :)

2008. okt. 20. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne légy szerelmes olyanba, akit még sohasem láttál a valóságban. Amíg nem találkozol valakivel, addig csak virtuális, mint egy számítógépes játék.
2008. okt. 20. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondják h ne legyél szerelmes neten keresztül.Ez részben igaz,de másrészben nem tudod az érzéseid befolyásolni.

Én elhiszem,hogyha úgy érzed h beleszerettél...ismerős...

am meg csatlakozom az előttem szólokhoz,Hívd fel többször,beszélgess vele,kérdezgesd h milyen volt a napja.A lányok szeretik ha érdeklődnke irántuk :)

Sok sikert!!:)

2008. okt. 21. 21:56
 9/9 anonim válasza:
Hát énsi megértem mit érzel... így jöttem össze egyik volt barátommal:) És igenis érzelmek amikor ienekről beszélünk, nekünk mondjuk a távolság volt a legnagyobb hátráltató, deh megoldottuk:P Hát szerintem bezséljetek meg egy fix időpontot és talizzatok, ha meg valameikőtök lemondja sztem scak a félelem miatt vagy (ha a lány többször mondja le) akk lehet nemis szeretne veled találkozni:S De ha folyton emlegeti hogy szeret talán scak télleg nincs rá ideje:/Sok szerencsét!:)
2008. okt. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!