Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, ha mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha mindennap beszélni akarnék?

Figyelt kérdés

Mindig ismerkedésnél, személyes találkozók után főleg, igényem van a napi kommunikációra ha nem találkozunk. Nem kisregény, de egy-két mondat vagy az hogy kivel mi van. Eddig ez így ment majdnem mindegyik férfinál, a mostaninál nincs így. Folyton elfoglalt, azt sem tudom hányadán állunk vagy éppen lesz-e folytatás. Én tapadok nagyon vagy az, hogy lassan négy napja nem beszéltünk azt jelzi nem is érdeklem már?

Másik kérdés egy fiú barátomra vonatkozik. Vele is régebben napi szinten beszéltem, most meg már kényszeredett a kommunikáció. Kicsit rossz érzés mert mindkét esetben (fiú barátomnál és azzal akivel ismerkedek) úgy érzem mellőzve vagyok. Írta már én is rájuk sokszor, de az utóbbi időben úgy érzem csak én kapálózók mindkettő után. Gáz, ha megkérdezem mi a fene van velük amiért ennyire nem kíváncsiak már rám vagy csak egyszerűen tűnjek el és majd írnak ha akarnak valamit?

2017. szept. 7. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem az utóbbi majd keresnek ha akarnak. Nem kell mindig futni utánuk annàl rosszabb
2017. szept. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!