Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm. Tavaly nyáron ismertem meg, akkor a barátnőmmel járt. Nagyon megkedveltem, de csak mint barát. Sokszor beszéltünk azóta, de csak msn-en, mert ő romániai. Tudni kell a fiúról, h nem jóképű, viszont nagyon jó fej. Elgondolkoztam azon, hogy mi lesz, amikor nyáron megint talizunk. (megyek megint kb. 10 napra) Eltudnám képzelni magam vele, de nem tudom, hogy hogy kezdjek neki, nem tudom h mit szólna a barátnőm, akinek volt a barátja, és azt se h 10 nap múlva amikor megint hazajövök mi lesz... Ti mit csinálnátok???
2010. máj. 26. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Tetszel a fiúnak? Egyébként én mást keresnék,már csak azért is ,mert bnömmel járt.
2010. máj. 26. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintem tetszem neki. Sokat mondja, hogy milyen kedves, aranyos vagyok, hogy milyen jókat dumálunk, és egyszer azt is mondta, hogy milyen jól nézem ki.

Abban nagyon igazad van, hogy nem tudnék bnőm elé állni...

2010. máj. 26. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
:S :(
2010. máj. 26. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
És akkor 10 napig mit csinálnátok???
2010. máj. 26. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:

A barátnő (volt) pasija tabu!!!! Ezt ne felejtsd!!!!

Gondolj bele, a barátságotok mennyivel kitartóbb, ki tudja, egyáltalán működne-e a dolog, ha meg nem, elveszteda b.nődet, meg a pasit is...

2010. máj. 26. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van... Hülye kérdés volt... Ki is verem a fejemből ezt az egészet :D
2010. máj. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!