Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy zárkózott sráccal?
Szóval kicsit zárkózott vagyok és nehezen nyílok meg, sok időbe telik nekem egy kapcsolatban.
Megismerkedtem egy lánnyal, sokat üzengetünk facebookon, meg is volt az első randi, ami a lány szerint jó volt, én kicsit döcögősnek gondolom, de szívesen találkoznék még vele.
Többnyire csak felszínes kapcsolataim vannak, ezért korábban is csak rövid életű párkapcsolatom volt. Sok idő kell nekem, mire feloldódok és megnyílok, intimitást tudok vinni a kapcsolatba (nem fizikai értelemben).
Ha ti ilyen sráccal találkoztok és még extrovertáltak is vagytok, ki tudnátok várni mire eljut ilyen szintre a kapcsolat?
11-akkor te nem vagy túl zárkózott, csupán szelektált a társaságod.
Azért ez nem mindegy, és ne így írd le magad, mert a zárkózott pasi kifejezés nagyon taszító.
Kedves 10-es
nem vagyok szerencsétlen, van fellépésem ha kell és magabiztosságom is, saját céget vezetek és elhiheted, hogy ott aztán komoly embernek kell lenni...
Tehát nem vagyok egy lúzer, elesett, meg tudom adni ami egy kapcsolatban kell, csak nem vagyok annyira szociális, és több időbe telik feloldódnom egy kapcsolatban...
Ezzel az a baj, hogy van akinèl ha önmaga, akkor tènyleg lenèzik. Ès aki nem tudja, hogy ő maga ki is valójában? (Átvitt èrtelemben vève)
És mit teszel ha valamelyik beszól? És tegyük fel nem ugrik be tréfás riposzt?
Mondjuk... úgy teszel, mintha meg se hallottad volna..?
Napi szinten tűrtem egy időben a beszólogatásokat, tudom miről beszélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!