Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha a második találkozásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a második találkozásnál egy lány visszautasítja a csókot az mit vált ki belőletek, inkább hagyjátok vagy elkezdtek jobban erőlködni?

Figyelt kérdés
Kétszer találkoztam egy sráccal, oda vissza meg van a vonzalom szerintem, beszélgetünk is elég jól, én is kimutatom hogy tetszik ( érintések, beszélgetés közben) viszont még nem akartam hogy megcsókoljon a második találkozásnál de nem utasítottam vissza dúrván viszont most fura lett :'(
2017. szept. 3. 15:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
"de többségetek öltözködése, kapcsolataitok intézése és/vagy futó kalandjaitokhoz való hozzáállás egyáltalán nem indokol ekkora mértékű szemérmességet ami ne engedne meg még ennyit sem" - Én nem tartozom a többséghez és lassabb tempóban szeretek haladni. Lehet, hogy a kérdező is ilyen.
2017. szept. 3. 20:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Én meg azt tapasztalom, hogy ahol nem volt első-második randik csók azzal nem is lett több, a beszélgetés is megszakadt és többségében nem rajtam múlt, hanem kámforrá vált a lány.

Persze ehhez joga van (bár jobban esne, ha mindezt nem egyetlen szó nélkül tennék, hanem lezárnák az ismerkedést normálisan) mert a vonzalom oda-vissza alapon kell működnie. Épp ezért mondom, hogy ha vonzódik a férfihoz akkor van csók, ha meg nem és csak próbálgatja a randit mert éppen unatkozik pl. akkor nincs.

Randik esetében a "lassú víz partot mos" mondás nem érvényes. Akivel nem történt semmi mert ilyen-olyan indokkal neki ez túl gyors volt (még egymás kezének megfogása is) azzal nem is lett semmi utána sem, a fejem tetejére is állhattam onnantól fogva, kereshettem, de hiába mert nem én kellettem neki.

2017. szept. 3. 20:38
 23/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem arról van szó hogy csak játszadoznék!! Váratlanul ért az egész csók és akár mennyire is kívánnám őt ez történt! Utólag most már egy picit bánom és nem azért mert ezen múlik a dolog hanem mert akartam volna de akkor ott abban a szituációban gyors volt!
2017. szept. 3. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!