Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a második találkozásnál egy lány visszautasítja a csókot az mit vált ki belőletek, inkább hagyjátok vagy elkezdtek jobban erőlködni?
Én meg azt tapasztalom, hogy ahol nem volt első-második randik csók azzal nem is lett több, a beszélgetés is megszakadt és többségében nem rajtam múlt, hanem kámforrá vált a lány.
Persze ehhez joga van (bár jobban esne, ha mindezt nem egyetlen szó nélkül tennék, hanem lezárnák az ismerkedést normálisan) mert a vonzalom oda-vissza alapon kell működnie. Épp ezért mondom, hogy ha vonzódik a férfihoz akkor van csók, ha meg nem és csak próbálgatja a randit mert éppen unatkozik pl. akkor nincs.
Randik esetében a "lassú víz partot mos" mondás nem érvényes. Akivel nem történt semmi mert ilyen-olyan indokkal neki ez túl gyors volt (még egymás kezének megfogása is) azzal nem is lett semmi utána sem, a fejem tetejére is állhattam onnantól fogva, kereshettem, de hiába mert nem én kellettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!