Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a második találkozásnál egy lány visszautasítja a csókot az mit vált ki belőletek, inkább hagyjátok vagy elkezdtek jobban erőlködni?
Én nem szeretek túl gyorsan haladni, és hacsak nem évek óta ismerem már a másikat, nekem ez gyors lenne, és akit csak frissen ismerek meg akár ismerősökön keresztül, akár közlekedés közben, akár a netről, az attól még idegen, pár beszélgetés és 2 találkozás után nem lesz valaki ismerős, bizalmas meg főleg. Én is inkább kézfogással köszönök, ha valakit nem ismerek még elég jól, ha mindenképpen valahogy testi kapcsolatba kell lépni találkozásoknál, egyébként meg sokszor még ennyi sem, csak szia és kész. Gyerekkoromban sem voltam puszilkodós kislány, ilyen vagyok és kész, ez vagy megfelel valakinek, vagy nem, de senki kedvéért nem fogok változtatni.
Akinél ezen múlik, hogy lesz-e kapcsolat, az nem akar komolyat. De azért mondd el neki, hogy neked ez a tempó gyors, és nem az a probléma, hogy nem szimpatikus, csak te ilyen vagy, és több idő kell, hogy ennyire közel engedd magadhoz.
Én sem értem ezt. A randi az ismerkeedesrol szól ismeretlenek között. Ennyi erővel random ember lesmarolhatna az utcán.
Lehet, rwmdesnek TÜNT, aki ezért lép le, még véletlenül se sajnáld.
Én szerintem rosszul esett neki a visszautasítás hogy ugye jelzel neki hogy minden oké olyan értelemben és úgy érezte hogy már eljött az idő, de te visszautasítottad a dolgot, és ezt vette magára, mert ő azt hitte ő rontott el valamit, vagy nem tudja eldönteni mennyire veszed őt komolyan.
Én ezt a helyedben személyesen tisztáznám vele, mert szerintem nem tudja hogy te mit is akarsz igazán.
"Renedben, az tény hogy nem mondtam el neki az okot hogy miért nem de utána adtam neki pozitív visszajelzést hogy ne érezze rosszul magát"
Ha valamit akarsz tőle ezt a hülye játékot ne játszd szerintem. Vagy előre tisztázod, hogy sima találkozó vagy ha randi, akkor mondd meg, hogy lassítson/gyorsítson, figyeljen rád. De ezt a húzd meg ereszd meg játékot ne játszd vele.
31/f
Én hagynám a dolgot onnantól fogva. Nem arról van szó, hogy egyből ágyba kellene bújni, de ha két ember között két randi után működik a kémia akkor nehogy már sok legyen egy szenvedélyes csók ami lényegében nem több egy hosszú szájra puszinál pláne úgy, hogy érintések, egymásra hangolódás is van időközben. Ha egy lány valóban akar valamit egy fiútól akkor nem húzza el reflexből az arcát csóknál.
És már ne haragudjatok meg érte lányok, de többségetek öltözködése, kapcsolataitok intézése és/vagy futó kalandjaitokhoz való hozzáállás egyáltalán nem indokol ekkora mértékű szemérmességet ami ne engedne meg még ennyit sem.
Ebből nekem az jön le, hogy "bocs kishaver, ne erőlködj, inkább búcsúzzunk el gyorsan, hogy többé ne is válaszoljak neked".
Akinek nem inge a fentebb leírtak az persze ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!