Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon "gáz" rövid túranadrágban és sportszandálban randira menni?
12-es:
Nyáron is cipőt hordok, nem büdösödik be a lábam egyáltalán. Tudod, vannak nyári cipők, amik szellőznek, meg vannak lábdezodorok is (nekem nem kell).
A szandál egy férfin gáz és pont.
Strandon papucs, mindenhol máshol cipő egy elegáns férfi viselete.
Na ja, Verszáccse meg Guccsi ruhákban illik menni.
#Kérdező
Azért ennél jobban öltözz, de ne Ármáni öltönybe amit pedig főleg hanyagolj az a csokornyakkendő a lúzerség szimbóluma (lásd Melvint a trolfészből: [link]
Ha túrázás a randiprogram akkor nem feltétlenül gáz :D
Minden más esetben tiszteld meg a randipartneredet azzal, hogy normálisan felöltözöl.
Általában az emberek ismerkedésnél még a legjobb formájukat próbálják hozni és ha már te így indítasz lehet tényleg ezért hökkenek meg a lányok és pattintanak le.
Hát azért el tudom képzelni, hogy a csaj elmegy a kávézóba egy hétköznapinál csinosabb ruhában, mert hát mégiscsak randi, esetleg csinál egy elegánsabb frizurát, te meg még egy hétköznapit sem veszel fel a randi kedvéért.
A túracucc szabadidőruha. A mackónadrággal, gumi tangapapuccsal egy kategória, megértem, ha csalódottak a lányok, hogy ennyire erőltetted meg magad. Meg hát ciki is, ott ülsz szép kis elegánsan, és akkor becaplat egy ilyen Szikora Robi-fazon szandálban meg teveszínű rövidgatyában. Moszkítóhálós szafarikalapban. Hát haza is mennék.
*ott ül
Jah, amúgy kérdező, gondolom, te azért nem a túracuccos natúr csajok után forgolódsz, hanem miniszoknya csini szandál, dekoltált felső, kistáska, szép frizura meg hasonlók után.
Ha ilyen trógerül flangálsz, akkor tedd már meg azt a szívességet, h a hozzád hasonló kaliberű csajokat hívod randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!