Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon "gáz" rövid túranadrágb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon "gáz" rövid túranadrágban és sportszandálban randira menni?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta nyáron gyakorlatilag ez a mindennapi öltözékem, hol pólóval, hol pedig inggel kombinálva, mert baromi kényelmes. Nem gagyi, kínaiban vásárolt cuccokról van szó, márkás, zárt elejű túraszandált hordok, nem amiben szabadon vannak a lábujjaim. Az szerintem is ciki lenne. Többször randiztam már így sikeresen évekkel ezelőtt, de az utóbbi néhány alkalommal úgy éreztem, hogy a lányok meghökkentek ezen az öltözéken, és mintha ezért pattintottak volna le. Mit gondoltok erről?

2017. aug. 31. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A szandál egy férfin mindig, mindenhogyan gáz, ha csajozásról van szó.
2017. aug. 31. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi a szandál? Én a szandál alatt nem a 60 éves turisták kényelmi megoldására gondoltam, na ha lehet ciki, de a büdös láb meg cikibb, és ne mondja senki, nyáron egesznap után egy zárt cipőben rózsa illatú marad a lába. Persze itt a nők előnyben vannak, minket senki nem szól még egy szandál, papucs miatt.
2017. aug. 31. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:

12-es:

Nyáron is cipőt hordok, nem büdösödik be a lábam egyáltalán. Tudod, vannak nyári cipők, amik szellőznek, meg vannak lábdezodorok is (nekem nem kell).

A szandál egy férfin gáz és pont.

Strandon papucs, mindenhol máshol cipő egy elegáns férfi viselete.

2017. aug. 31. 11:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Szandált kb. azóta nem hordok, mióta 13 éves koromban kitalálták, hogy tilos zoknival. Anélkül meg véresre kínozza a lábam, szóval inkább nem hordok egyáltalán szandált.
2017. aug. 31. 11:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Randira azért illene "kihegyezni" magad és algjobb formádat hozni.. Csaj kicsípi magát csinire te meg odamész rövidgyatyában, szandálban? Ultra gáz.
2017. aug. 31. 11:47
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Na ja, Verszáccse meg Guccsi ruhákban illik menni.

#Kérdező

Azért ennél jobban öltözz, de ne Ármáni öltönybe amit pedig főleg hanyagolj az a csokornyakkendő a lúzerség szimbóluma (lásd Melvint a trolfészből: [link]

2017. aug. 31. 11:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Eleve nem elegáns helyről van szó, ahol a randi van. Margitsziget, Duna-part, teraszos kávézó. Nyilván egy étterembe nem így öltöznék föl. És nem nagypapa szandálról van szó zoknival. Egyébként egész életstílusomhoz igazodik ez az öltözék. De érdekesek a vélemények, legközelebb más cuccban megyek, kíváncsi vagyok mi lesz.
2017. aug. 31. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha túrázás a randiprogram akkor nem feltétlenül gáz :D

Minden más esetben tiszteld meg a randipartneredet azzal, hogy normálisan felöltözöl.

Általában az emberek ismerkedésnél még a legjobb formájukat próbálják hozni és ha már te így indítasz lehet tényleg ezért hökkenek meg a lányok és pattintanak le.

2017. aug. 31. 12:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát azért el tudom képzelni, hogy a csaj elmegy a kávézóba egy hétköznapinál csinosabb ruhában, mert hát mégiscsak randi, esetleg csinál egy elegánsabb frizurát, te meg még egy hétköznapit sem veszel fel a randi kedvéért.

A túracucc szabadidőruha. A mackónadrággal, gumi tangapapuccsal egy kategória, megértem, ha csalódottak a lányok, hogy ennyire erőltetted meg magad. Meg hát ciki is, ott ülsz szép kis elegánsan, és akkor becaplat egy ilyen Szikora Robi-fazon szandálban meg teveszínű rövidgatyában. Moszkítóhálós szafarikalapban. Hát haza is mennék.

2017. aug. 31. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:

*ott ül

Jah, amúgy kérdező, gondolom, te azért nem a túracuccos natúr csajok után forgolódsz, hanem miniszoknya csini szandál, dekoltált felső, kistáska, szép frizura meg hasonlók után.

Ha ilyen trógerül flangálsz, akkor tedd már meg azt a szívességet, h a hozzád hasonló kaliberű csajokat hívod randira.

2017. aug. 31. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!