Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leszarjam, vagy szívassam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszarjam, vagy szívassam vissza? (lent)

Figyelt kérdés

Már nagyon nagyon rég megismertem egy srácot, aki később rám nyomult. Akkor még elég naiv voltam, és még előtte nem volt pasim, azt hittem belezúgtam. Elhitette velem, hogy szeret, de nem tudunk (bizonyos okok miatt) találkozni. Természetesen az indoka nem volt igaz, és mint utólag megtudtam, akkoriban egy másik lányt is bolondított mellettem. Miután meguntam, hogy kb. két-három havonta találkoztunk, megmondtam neki, h ink hagyjon békén. Ennek már lassan három éve, és most megint összefutottunk. Elkezdtünk egyre többet beszélgetni, és megint iszonyatosan nyomul, és visszahallottam, hogy el is akar hívni randira. Már bocsánatot is kért a régen történtek miatt. De mivel vannak közös ismerőseink, és ismerem a lányt, akit még bolondított, tudom,hogy semmit sem változott azóta. Még mostanában is volt, hogy egyszerre három barátnője volt. Csak azért kellek neki, hogy ne legyen egyedül (mert most éppen nincs senkije), de úgy gondoltam, most rajtam a sor, hogy visszaszívassam egy kicsit. Tudja ő is meg, milyen mikor becsapják az embert. Látszólag megbocsátanék neki, és aztán összejönnék egy másik sráccal. (Akár egy kamu srác is lehet)

Szerintetek? Vagy inkább ne is foglalkozzak vele? Ti mit tennétek?

2010. máj. 25. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Rúgd mellékherén!
2010. máj. 25. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele.
2010. máj. 25. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Leszarnám. Dedós játék ez, nem alacsonyodnék le erre a szintre.
2010. máj. 25. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne alacsonyodj le a szintjére
2010. máj. 25. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
én a helyedbe hagynáéám a gyereket és csak azért h bosszansd ne szedj fel mást majd jön az igazi :) 21/f
2010. máj. 25. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Sz*rd le! Ez tök óvodás. Ha levegőnek nézed, az sokkal jobban fájni fog neki, mint akirmilyen ki/átb*szás! Hidd el!
2010. máj. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!