Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy már a kevésbé szép nők is válogatnak?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 19:55
11/17 anonim válasza:
Megint azokat hibáztatják, akiknek nem jön össze a párkapcsolat. Ezen az oldalon mindenki szerint azzal van a baj, akit visszautasítanak. Érdekes emberek vannak it.
12/17 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, akit visszautasítanak, hanem azzal, aki nem tudja ezt emberhez méltó módon elfogadni és továbblépni. Meg aki azt hiszi, hogy minden nő/férfi szemétláda, csak mert neki 3an nemet mondtak.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát igen,"utolsó" ezt is megfigyeltem. "bele kell rúgni akinek úgyis szar",
2017. aug. 26. 22:29
14/17 anonim válasza:
Miért, ha csak te vagy az, akit 100 nőből 100 elutasít, akkor szerinted nem benned van a hiba?!
A te logikát követve tele lenne a világ szingli csajokkal, akik a tökéletesre várnak. Ehhez képest szinte minden nő párkapcsolatban van, tehát csak van olyan pasi, aki megfelel az igényeinek.
Lassan az is túlzó elvárás lesz, hogy a pasi ne legyen nőgyűlölő és/vagy teljes mértékben életképtelen.
15/17 anonim válasza:
Mi az oka, hogy már a kevésbé jóképű/jótestű/csóróbb férfiak is válogatnak?
16/17 anonim válasza:
15 nekik még párkapcsolat sem jut, nemhogy válogatni tudjanak
17/17 anonim válasza:
orrba is ütném azt, aki ilyet mondana nekem, hogy nem válogathatok. :D
ha válogatni akarok, akkor válogatok. rohadtul senkinek semmi köze ahhoz, hogy én kivel jövök össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!