Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért csak bámultok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért csak bámultok?

Figyelt kérdés
Csorgó nyállal bámultok, de nem lépnétek semmit...

2017. aug. 22. 18:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Mutass magadról képet Casanova!! Had bámuljalak! ;)
2017. aug. 22. 19:08
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
#10: Igen, akár az is lehet. Csakhogy az, hogy jól nézel ki, sok nőnek kevés, pláne, ha csak "ágyrajárónak" tartanak.
2017. aug. 22. 19:12
 13/33 A kérdező kommentje:

Vegyél magadnak. :)

2017. aug. 22. 19:22
 14/33 anonim ***** válasza:
Csak fogászat után szokott ébrenlétben csorogni a nyálam, az érzéstelenítőtől, álmomban nem tudom, azt nem tudom kontrollálni... Bámulni sem szoktam, max. elbambulni.
2017. aug. 22. 19:26
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kérdező válaszaiból ítélve csak egofényezés miatt jött ide... :)

Ha meg komolyan gondolod amit írsz, akkor már értem miért kellett egy ilyen triviális / értelmetlen kérdést kiírnod.

2017. aug. 22. 19:29
 16/33 anonim ***** válasza:
86%

Attól, hogy ránézek egy pasira, még nem azt jelenti, hogy bejön, vagy akarok tőle valamit. Lehet nem is téged nézlek, csak amennyire el tudok bambulni dolgokon hagy ne mondjam.. :D Amúgy meg lehet csak annyit néznek, hogy "te jóó isten hogy áll neki az a cicanadrág?!" ;)

Amúgy vannak ilyen pasik, akiknek valahogy meggyőződésük, hogy minden csaj őket nézi. Meg amúgy is.. hol van a férfiasság? Lehet én vagyok maradi de nehogy már a csajnak kelljen futkosni utánad. Ha szerinted annyira bejössz neki, akkor nyilván nem fog elzavarni, ha odamész beszélgetni. Ha meg igen, akkor biztos a mögötted álló pasit nézte nem téged.

2017. aug. 22. 19:35
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem szoktam csorgó nyállal bámulni senkit, mert én EMBER vagyok, nem állat, és ha vki tetszik is, tudok uralkodni magamon. Plusz azért az is jellemző, hogy sok pasas szeretné azt hinni, és azért önmagát is becsapja, hogyha egy csaj egy pillanatra ránéz vagy elbambul az irányába, akkor az azért van, mert "hú, bámul, tetszem neki"... rengeteg kínos perc volt ilyenek miatt, mert sajnos ezeknek a többsége az a típus, aki ezen felbátorodva bemutatkozás nélkül szexuális felajánlást tesz, aztán felháborodik, ha ideges leszek és gyorsan elmegyek a másik irányba.
2017. aug. 23. 09:16
 18/33 anonim ***** válasza:
Uuuu, nekem volt olyan ismerősöm, aki önmagát dicsérte, nagy farka volt, jól is használta, szóval elnéztem neki egy ideig, de valójában egy egoista kis kö..ögnek tartottam. Valószínűleg ehhez hasonló lehetsz, biztos jót nevetnek rajtad a lányok.
2017. aug. 23. 19:25
 19/33 A kérdező kommentje:
Mégis megdugott az az egoista kis köcsög...
2017. aug. 24. 00:33
 20/33 anonim ***** válasza:
92%
Hát mert arra jó volt. De sajnos ez édeskevés. :/
2017. aug. 24. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!