Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kit választanál párodnak? Korban hozzád illőt, aki 10 évnél idősebbnek néz ki, vagy a korban hozzád illőnél 10 évvel idősebbet, aki 10 évvel fiatalabbnak látszik?
Olyan korban hozzám illőt, aki fiatalnak is néz ki.
20/L
Egyiket sem. Egyszerűen azért, mert egy nálam 10 évvel idősebbel egészen máshogy kellene alakítani a gyerekvállalást és minden mást, máshol tart az életben, másképp él, én most kezdem építeni az életem, ő meg már rég el kellett volna, hogy érje, amit el akart. Engem ez a szakadék igenis zavar, arról nem is beszélve, hogy kicsit másképp nőttünk fel. A nővérem és az unokatesóim is 10-20 évvel idősebbek, és igenis érződik, nem érettség szempontból, hanem karakterre. Nekem a hasonlóbb, a közelibb mindig vonzóbb, korra, szellemileg, anyagilag, mindenhogy.
Külsőre meg akkor néz ki egy 21 éves 31-nek, ha kopaszodik, és nem kezd vele semmit, hanem nagypapásan hagyja a "C" frizurát... Meg ha 14 éves kora óta piál meg dohányzik. Engem meg mindkettő taszít...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!