Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél kapcsolatot olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél kapcsolatot olyan férfival, aki jóval fiatalabbnak érzi magát?

Figyelt kérdés
30 éves férfi, de állítása szerin 18-nak érzi magát. Mindig is az volt hiedelmem, hogy egy ilyen korú férfi túl komoly, és családalapításon töri a fejét. Nem is volt közöm ehhez a korosztályhoz mindeddig :) Nagyon fiatalos, sportos, vidám látszólag, de jól érzem, hogy valami nem stimmelhet? Alacsony, félénk, visszafogott. Beszélgetünk többször, és kilátásban van egy találkozó, de nem igazán beszél magáról (a fizikai vonzalom kölcsönös). 25N
2016. okt. 18. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen kapcsolatot akarsz. Ha csak szórakozni, lazulgatni, akkor hajrá.

Ha komolyan tervezni a jövőt, akkor felejtős.

Én legalábbis nem kezdenék vele.

28N

2016. okt. 18. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ez a "18-nak érzi magát" miben nyilvánul meg... amik problémák lehetnek, pl. felelőtlen, céltalan, csak úgy teng-leng a világba', megbízhatatlan, stb., ezeket úgyis csak akkor fogod megtudni, ha bevállalod a dolgot.

Szóval én azt mondom, ennyi alapján, amit leírtál igen, kezdenék vele kapcsolatot - a legrosszabb, ami történhet, hogy nem jön be. A legjobb, meg... ;)

2016. okt. 18. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, 26/N lemaradt. :P
2016. okt. 18. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, intelligens, karrierje rendben van, és rendes, kedves. Csak nekem az, hogy 18-nak érzi magát, kicsit mintha arra utalna, hogy érzelmileg nem elég érett. Nehezen nyílik meg. Akarta kihasználni már nő, lehet emiatt is nehezen bízik meg. Önbizalomhiánya szerintem a magassága miatt van.
2016. okt. 18. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, te mit akarsz. Na meg mit jelent, hogy 18-nak érzi magát?

Én, mindig gyereknek éreztem magam. Soha nem bírtam a komoly embereket. Ettől még lett párom, házam, gyerekem, munkám. A depi, idegeskedés és társai maradtak ki az életemből.

2016. okt. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!