Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mikortól számítjátok a kapcsolatot?
Igen, az első csóktól számolom.
19/f
Ha az ismerkedés során eljutunk a csókig, akkor onnantól kezdve kizárólag arra a lányra koncentrálok, másokkal nem ismerkedem - szóval már ekkor is mondhatjuk, hogy valamilyen szinten kapcsolatban vagyunk, de ekkor még számomra ő nem igaziból a párom, csak egy komolyabb jelölt erre a pozícióra.
Tehát ekkor magamban még jellemzően nem döntöttem el, hogy tényleg ez a lány kell-e nekem, hanem még csak úgy szoktam lenni vele, hogy részemről adjuk meg a lehető legnagyobb esélyt a dolognak, aztán meglátjuk, hogy alakul.
Ha már a lánynak sikerült meggyőznie, hogy ő kell nekem, akkortól tekintem csak igazán a páromnak a lányt. Az viszont bőven nem az első csóknál lesz, mert ha az első csókkal eddig várnék, akkor a lányok rég lekoptattak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!