Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, ő mit szeretne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, ő mit szeretne?

Figyelt kérdés

Van egy lány nagyon kedvelem meg minden!

MSN-en nagyon jókat beszélgettünk és mondta bejövők neki!

De kb. 1.5-2 hónapja teljesen más megváltozott vagy nem is tudom!

MSN-en beszélünk nagy ritkán de már nem olyanok ezek a beszélgetések mint azelőtt!

úgy érzem mintha lenne egy fal közöttünk!

De ez nekem nagyon rossz mert egyszerűen imádom ezt a lányt nagyon megkedveltem!

És nem tudom most mit szeretne, mert amikor még jobban beszélgettünk akkor mondta kedvel meg minden ilyenféle dolog most meg semmi majdnem!

2008. okt. 19. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos az MSN-en "kapcsolatoknak" ez az átka. Nekem is volt már ilyen, sőt én is hagytam ott szó nélkül valakit MSN-en. Ezek nem is lesznek - legfeljebb nagyon ritkán - igazán szoros kötelékek.

Tudom, hogy fájhat ez most, de ha már nem beszéltek, az semmi jót nem jelent. Vagy bejött valaki a képbe, vagy egyszerűen megunta, esetleg nincsen oka. Vagy pont az MSN.

Találkoztatok személyesen? Te írtál őrá mindig, vagy ő írt rád? Kérdezted, hogy változott-e valami a 2 hónap alatt? Esetleg nyomulósabbá váltál?

Ha ezeket megválaszolod, és még mindig úgy véled, hogy nem benned van a hiba, akkor valaki mást választott, mert nem érezte biztosnak az MSN-t.

Válassz más ismerkedési formát, mert lehet, hogy jó időtöltés, de igazából az MSN csak a fontos és halaszthatatlan ügyekre jó igazán, ahol nem számít a hangsúly, nem lehet félreérthetően megfogalmazni dolgokat.

famerilla.

2008. okt. 19. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze találkoztunk volt randi is nem is egy nagyon jó volt ő is élvezte!

És mindig ő írt rám, de ahogy felléptem azonnal!

Volt egy amikor szerintem kicsit jobban nyomultam mint ahogy kellett volna, ezért bocsánatot is kértem hogyha megbántottam vagy valami!

De nekem ez akkor is rossz mert ahogy telt-múlt az idő nagyon megkedveltem.

2008. okt. 19. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Értem, viszont azt nem írtad, hogy megkérdezted-e, változott-e valami az utóbbi 2 hónapban? Esetleg családon belüli probléma, vagy - ne így legyen - haláleset? Sulis nehézségek? Talán csak lefoglalják a tanulmányai. Írj rá, kérdezd meg, hogy telnek a napjai, nehéz-e az iskola. Ha nagyon unottan válaszol, szmájlik nélkül vagy éppen nem válaszol, akkor sajnos nem sok esély van az új "lángra".

Ha viszont kedves és közvetlen, amilyen volt, akkor ajánlom, hogy hívd el őt valahová, mondjuk egy teázóba, ha hűvös idő van. Az meghitt környezetet von magával, kivesézhetitek, miért kellett ez a kis szünet, megszakítás. Ha úgy érzed, mondd el neki, hogy hiányzott neked, de itt rekeszd is be, nehogy megint nyomulásnak tűnjön. Búcsúzáskor pedig egy puszi az arcára elég, azt már ő dönti el, hogy lép-e tovább.

Úgyhogy sok sikert hozzá :)

famerilla.

2008. okt. 19. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!