Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 eves pasik, ti osszejonnetek egy 17 eves lannyal?
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 22:39
21/27 anonim válasza:
Van aki összejönne veled, van aki nem.
8 évnek nincs nagy jelentősége.
22/27 anonim válasza:
Én már randiztam egy 17 és egy 18 éves lánnyal, de nem találtam meg vele a közös hangot, mert még éretlen volt számomra. Lehet vannak akik máshogy állnak az élethez, és nem úgy hogy haverok buli fanta és a suli le van szarva. De sajnos ez a tapasztalatom. Ennek ellenére ha meg van a közös hang akkor igen. Én erre nem sok esélyt látok úgy, hogy még a korombeli nők is megragadtak ezen a szinten, legalábbis sokan közülük. 25F
23/27 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :) :/
2017. aug. 27. 16:58
24/27 anonim válasza:
Én 24 vagyok, sulit elvégeztem és dolgozom.
Szülőktől még tavaly nyáron elköltöztem végleg.
Olyan lányt keresek, aki minimum már egyetemista és belátható időn belül végez, hogy elkezdhessük a közös életünket 1-1,5 éven belül. Ráadásul könnyen megeshet, hogy a 17 évesnek én lennék az első pasija és 2-3 év után dobna, mert kiakarja még élni magát vagy elmenne 18 évesen az ország másik felére egyetemre. Szóval 20-nál fiatalabbal nem jönnék össze. Persze 35 évesen simán összejönnék egy 25 évessel, az már más.
26/27 anonim válasza:
Én 26 voltam amikor megtettem. 15év párkapcsolat lett belőle.
27/27 anonim válasza:
Jó kérdés..... Azt mondom,hogy nem! De ez nem jelenti azt,hogy nincs olyan 17éves lány aki eltudná csavarni a fejemet. 😃 Ki tudja........ Soha ne mond,hogy soha. 🙂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!