Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell felszedni egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell felszedni egy pasit?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy röhögni fogtok,de 28 éves lány vagyok. Már lassan 2 éve nincs pasim,mert a legutóbbi szakításom óta,nagyon gátlásos lettem.

Szóval,tippeket várok!

Köszi

2010. máj. 24. 22:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nixi31! köszi,rendes vagy! :)

szűz kisfiú! :)

Én úgy gondolom,hogy alapjában véve, egy aranyos,nem csúnya csajszi vagyok,de nem merek közeledni a pasikhoz...

2010. máj. 24. 23:14
 12/16 anonim ***** válasza:
A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul és a behatolás nem fáj.
2010. máj. 24. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem az első és legfontosabb, hogy ne érezz nyomást, hogy neked most be kell pasiznod (tudom könnyű mondani. Ha nincs senki az ismerőseid között aki szóba jöhet, csak indulj el szórakozni, érezd jól magad. Aztán ha látsz valakit aki szimpatikus mosolyogj rá, nézz a szemébe, beszélgess el vele, nálam ez bevált:)

19L

2010. máj. 24. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:
barátnőkkel buli :)
2010. máj. 24. 23:42
 15/16 anonim ***** válasza:
ezjó kérdés
2010. máj. 25. 17:33
 16/16 anonim válasza:
2 év az sok idő és a gátlásosság nem előnyös dolog, de a lányoknál ez egyáltalán nem ciki sőt! Nekem tetszene a gátlásosságod. Furcsa nekem, hogy te azon gondolkozol, hogy kell "pasit felszedni" miközben a fiúk dolga a lányokat felszedni! Nekik kell elkezdeni az ismerkedést és nem fordítva. Az, hogy nem szólítanak le téged, többnyire a közeledési pánikjuk miatt van. Az internetet meg senki se veszi komolyan (főleg a csajok nem a sok gyerek miatt). (A közeledési pánik sok srác problémája köztük nekem is.)
2010. máj. 27. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!