Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan lehet felszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan lehet felszedni a legjobb pasit?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy csak az olyanoknak tetszem, akik nekem nem tetszenek, és valamiért, lehet, hogy azért, mert megérzik a jó pasik, hogy velem nem lehet csak úgy szórakozni, mert komoly kapcsolatot akarok. Volt már, aki azért küldött el, mert túl jól nevelt lány vagyok, és nem akarna szórakozni velem. Ez helyes, ne is szórakozzon velem egy srác sem, de most biztosra akarok menni és a lehető legjobbat akarom kifogni. Elegem volt a húzd meg ereszd meg pasikból.

Ti hogyan s hol találtátok meg azt a párotokat, akivel már hosszú évekóta, boldogságban együtt vagytok?

Várom válaszaitokat és köszönöm a figyelmeteket! :)

2010. márc. 25. 22:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
itt vagyok én.......:D
2010. márc. 25. 22:56
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát pl ha beszélgetsz velem:P

De remélem te is vmi jó csaj vagy ha ennyire komoly igényeid vannak:)

Vmi kép magadról?

20/f

2010. márc. 25. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:

"mert megérzik a jó pasik, hogy velem nem lehet csak úgy szórakozni"

"Ez helyes, ne is szórakozzon velem egy srác sem"

Most eléd tartok egy tükröt, és olvasd el, hogy mit írtál!

Szerintem sz@rul állsz a dolgokhoz, és el vagy kényeztetve!

2010. márc. 25. 22:58
 4/15 anonim ***** válasza:
ma 22:58 vagyok! 29/F
2010. márc. 25. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi a ku*va any*dér a külső alapján ítélsz azt mond meg?Neked is átvágnám a torkodat!
2010. márc. 25. 23:02
 6/15 anonim ***** válasza:
villogni akar
2010. márc. 25. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
seggbekúrlak néger barátommal !
2010. márc. 25. 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy írsz nekem egy belső üzenetet. ;)
2010. márc. 25. 23:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Talán nem csak külső alapján kéne ítélni meg választani. De remélem ezzel a felfogásoddal nem találsz magadnak olyan pasit, akire vágysz, aztán majd rájössz, nem minden a kinézet. Persze lehet hogy pont egy jó pasi mellett találnád meg a boldogságot, de lehet hogy egyáltalán nem. Viszont ha a nem annyira jó pasikkal szóba sem állsz, ne csodálkozz, hogy egyedül maradsz.

Talán meg kéne ismerni a kevésbé helyes fiúkat is, mert lehet, hogy csodálatos ember és boldog lehetnél vele, de te csak a felszínt nézed, hogy ki hogy néz ki. Ez annyira szánalmas tud lenni, ha valaki ennyire felszínes. De mondjuk az ilyen meg is érdemli, hogy ne találjon magának boldog párkapcsolatot. Aztán előbb-utóbb majd csak rájön az ilyen ember, hogy nem csak a menőket meg macsókat kell észrevenni, mert egy kevésbé jóképű is lehet ugyanannyira értékes. Nem beszélve arról, hogy ha megszeretnél egy nem annyira helyes fiút, utána már őt is helyesnek látnád is tetszene, hisz ha szeretsz valakit, szépnek látod.

20/L (és mielőtt még a fejemhez vágnák, hogy csak azért mondok ilyeneket, mert velem is a kinézetem miatt nem akarnak összejönni (amúgy meg van barátom), mert csúnya vagyok, akkor közlöm, hogy nem vagyok csúnya és irigy sem, csak felbosszant, ha valaki ennyire felszínes és ez alapján ítél).

2010. márc. 25. 23:15
 10/15 anonim ***** válasza:

23:15

Igazad van:)

Bár csak minden nő így gondolná!

2010. márc. 25. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!