Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan lehet felszedni a legjobb pasit?
Elegem van, hogy csak az olyanoknak tetszem, akik nekem nem tetszenek, és valamiért, lehet, hogy azért, mert megérzik a jó pasik, hogy velem nem lehet csak úgy szórakozni, mert komoly kapcsolatot akarok. Volt már, aki azért küldött el, mert túl jól nevelt lány vagyok, és nem akarna szórakozni velem. Ez helyes, ne is szórakozzon velem egy srác sem, de most biztosra akarok menni és a lehető legjobbat akarom kifogni. Elegem volt a húzd meg ereszd meg pasikból.
Ti hogyan s hol találtátok meg azt a párotokat, akivel már hosszú évekóta, boldogságban együtt vagytok?
Várom válaszaitokat és köszönöm a figyelmeteket! :)
CSAK ANNYIT MONDJATOK MEG, HOL SZEREPEL AZ A KÉRDÉSEM KIÍRÁSÁBAN, HOGY A KÜLSŐ SZÁMÍT NÁLAM???? TANULJATOK MEG MONDATOT ÉRTELMEZNI, MIELŐTT VÁLASZOLTOK.
EGY VALAKI ELKEZDTE, HOGY A KÜLSŐ ALAPJÁN ÍTÉLEK, MERT Ő ÚGY ÉRTI, HOGY A TETSZENI SZÓ, CSAK KÜLSŐ TULAJDONSÁGOK ELFOGADÁSÁT JELENTI.... ÉS AZ ÖSSZES UTÁNA ÍRÓ VÁLASZOLÓ MÁR CSAK EZEN A KÜLSŐ KINÉZET DOLGON LOVAGOL... :D elképesztő.... egy hülye százat csinál...
Na ennyit a "jól nevelt lány vagyok" dumáról :DDDD
Higgadj le, mert így senki nem fog neked segíteni. Félreérthető volt, amit írtál, ne őket hibáztasd. Ha már ennyien félre értették, akkor nem ők a "hülyék".
Ennyire fontos neked a külső? Beszarás!
Elég gázos csajszi vagy akkor.
Jó fejlődést kívánok neked. -)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!