Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves facér férfiak! Mint tudjuk, tökéletes nő nincs, szóval megválaszolnátok, mik azok a hibák, amiket elviseltek egy nőben? De tényleg hibákat, nem pedig jelentéktelen dolgokat akarok hallani.
Kérdező, az egy mocskosul hosszú lista lenne, amit te akarsz.
Viszont szívesen felsorolok párat, amit NEM vagyok hajlandó elviselni, elfogadni:
- Állandó picsogás a kinézeted miatt. Ha én elfogadlak olyannak, amilyen vagy, akkor ne kelljen egész életemben azt hallgatni, hogy szerinted neked mid kicsi, mid nagy és a többi.
- Hazugság. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha egyszer a szemembe hazudsz és rájövök - márpedig rájövök -, akkor onnantól azt sem fogom neked elhinni, ha jó reggelt kívánsz.
- Butaság. Nem kell, hogy Einstein legyél, nem kell, hogy diplomád legyen, nem érdekel az sem, ha csak egy érettségid van. De ha a nevedet nem tudod helyesen leírni (vagy azt, hogy muszály, komoj, halyó), akkor nem tudlak komolyan venni.
- Hiszti. Nagyon megértő vagyok, tényleg, de ha csak azért hisztizel és toporzékolsz, MERT CSAK, akkor nagyon hamar az ajtón kívül találod magad.
A fenét. Nem kell szépíteni a női nemet, ahogy mi, férfiak is megérjük a pénzünket.
Nem is lenne igazi nő, aki nem mondja el néha, hogy kicsi a melle, nagy a segge, nem elég feszes a combja, stb. Ne mondd, hogy te sosem tettél ilyet, mert azzal szvsz azonnal kimerítenéd a második pontot.
Azonban kell valahol húzni egy határt. Határt a hisztinek, határt a picsogásnak, határt a túlgondolkodásnak, a belemagyarázásoknak, a féltékenységnek, a célozgatásoknak és egyebeknek.
Többek között attól nő a nő, hogy mindez megvan benne - de ha túlzásba viszi, azt nem mindenki bírja tolerálni. És nem egy olyan nőt ismertem, aki nemis veszi észre magán ezen dolgok egyikét-másikát. "De hát én nem is szoktam hisztizni" - mondja, miközben már csapkod, toporzékol, könnybe lábad a szeme és tudom, a következő az lesz, hogy hozzám vágja, ami a keze ügyébe esik. Nem, drágám, te tényleg nem szoktál hisztizni...
2es vagyok.
5 ös és 10es.
Nem erőszak,mikor én mondom csinálja kéne,különben mi a fenéért van velem?
Kirándulunk, sétálunk,vagy mozi után... és ha mondom,akkor ez a feladat. Utálom ha nyafog,hogy most neee, most forgalmas hely, most együnk inkább stbstb. Ez mind kifogás. Ezeket a barátnőikkel is tudnák.
17, látszik hogy belőled hülyét csinálnak a csajok,mert te ilyen puhaizéjű vagy.
Beveszed a sok baromságot ami jön belőlük, hogy megbeszéljük ,hogy mindketten akarják meg ezeket a szar csaj szövegeket.
Nem trollkodás, ha a férfi akarja, akkor bizony a nőnek tennie kell a kapcsolatért, a férfiért vagy bármiért, tök mindegy, nem jön be ez a szar nyafogás.
Ha meg nem szereted h leszopjanak, az a te selejtes ffiasságodat jelzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!