Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok 18-24 körül, nektek mennyire jönne be egy ilyen példány? Egy ilyen pali minden nőt megkaphat?
Nektek mennyire szoktak tetszeni az idősebb pasik? Tetszene egy olyan aki 36 éves de olyan 10 évvel fiatalabbnak tűnik simán. Marha jóképű, nagyon sármos arca van olyan különleges, dús sötét haj nagy kék szemek. Mellette jó formás teste is van, izmos tök fitt. Gazdag, sikeres vállalkozásai vannak, ráér utazgatni, sportolni, művelődni, lakások, kocsik stb tehát van minden. Ezek mellé nem egy szemét alak, rendes jófej és igen sokan szeretik, nem nagyképű de magabiztos, okos. Nem én vagyok ez nyugi. De ismerem nagyjábol, mindig nagyon csinos fiatal (kb 17-23ig) barátnői vannak, azokat szereti. Akiket ismer az ismerősöm aki nagy haverja azt mondta mind aranyos okos lányok nem buta pinák ezek olyan fél-1-2 éves kapcsolatok szoktak lenni. Szerinte azért a legjobbak közül válogathat mert bárkit el tudna csábítani.
A leírás alapján nektek bejönne egy ilyen pali? Persze gondolom nemet fogtok írni sokan csak azért is.
"Csak azért kérdezem, mert én kb. 50-60 felnőtt nővel tartom a kapcsolatot heti szinten, közülük kb. 10-zel naponta beszélünk. Az "álomkategória" köszönő viszonyban sincs azzal, mint amit a kérdező körbeírt."
Direkt teszed a hülyét? De most komolyan. Leírtad, hogy nem ez az álom kategória. Akkor szerinted mégis mi?
18 évesen egy 36 évessel? Kizárt.
De mit akar egy 36 éves ennyire fiatal csajoktól? Ha tényleg olyan jó parti lenne, akkor már megállapodott volna egy korban hozzáillő nővel, és gyerekei lennének. Nekem ez a sztori nem kerek.
PÉLDÁNY
Azt hittem lóról beszélsz.
"Gazdag, sikeres vállalkozásai vannak, ráér utazgatni, sportolni, művelődni, lakások, kocsik stb tehát van minden." Én az ilyenektől fosok, apának sok vállalkozó ismerőse volt, aki nagy spíler volt, de nagy betyár is, akárhogy mutatta a jófiút.
A környezetemben lévő felnőtt nők "álomkategóriája" velük egykorú férfi, aki tisztességes munkából él, nem kezd kislányokkal, és főleg nem dobálózik félévente velük.
Kiegyensúlyozott, helyes értékrenddel bír, nem gondolja azt, hogy "a nőknek a pénz kell", helyén van az önértékelése, nem frusztrált, tisztában van a saját előnyeivel-hátrányaival, nem torzítja el magát és a környezetét. Pénz, lakás, autó nélkül is férfias, van kiállása, kommunikatív a másik féllel, meg tudja nevettetni a lányt. Következetes, komolyan vehető, tájékozott, nem sértődékeny. Átnéz a hisztis nőkön, hiszen ő maga sem hisztis, jellemző rá a higgadt konfliktuskezelés, és ezt el is várja. Belátja, ha esetleg neki is vannak (szellemi, lelki) hiányosságai, nem azzal fárasztja a környezetét, hogy ő nem kell a nőknek, pedig tökéletes belsővel rendelkezik.
A felnőtt nők számára itt kezdődik az álomkategória.
Ez amit a kérdező leírt csak egy külső máz. Ha a pasi tényleg egy főnyeremény gyanús hogy miért nincs igazán hosszú kapcsolatban. Egy két év nem nagy cucc főleg nem ennyi idősen. Az alapján amit a kérdező írt az egyetlen hiba hogy "idős". De valami kánya mégis kell hogy legyen. Vagy ő vadássza a friss húst vagy a csajok találják valamiért hosszú távon alkalmatlannak. Akárhogy is így túl szépnek tűnik de tény hogy ez így egy elég vonzó leírás.
Nekem kiesne a képből a kora miatt.
Abszolút nem. Nem szeretem, ha valaki éretlen, a korosztályomban sokan azok még, tudom. Viszont van egy korkülönbség, ami már érződik az érdeklődésben, meg egy csomó más dologban is. Én is maximum 6-8 évvel idősebbel kezdenék, mert nekem kényelmetlen az, ha valaki túl idős hozzám (akkor is, ha amúgy nem az).
Sötét hajjal és kék szemekkel láttam már számomra ronda és nagyon vonzó férfit is, ahogy az izmosak között is ez nem mérvadó. Dicséretes, hogy az illető edz és ad magára, de önmagában nem emiatt választanám.
"Van minden."
Igen, de nem nekem, és nem is akarom, hogy az enyém legyen. Semmit sem számít a pénze, ha előttem még itt van 4-6 év egyetem, és egy kitaposatlan út. Én nem tudok úgy utazgatni és költekezni, számomra vonzóbb az, aki hasonló anyagi helyzetű, és átérzi a problémáimat ezzel kapcsolatban, meg megérti, ha spórolnom kell, meg nem vonogat vállat könnyelműen, márpedig az ilyenek azt szoktak: "mit aggódsz, majd folytatod egy év múlva" meg "ráérsz vele" meg minden. Nem! Nem érek rá, és kell a páromtól irányomba egy minimális nyomás, hogy akarjak fejlődni és produkálni magam.
Tökjó, ha egy férfi ilyen, de nem nekem. Annyira kényelmesnek és nyugodtnak tűnik nekem ez az élet, hogy én nem akarnék ilyesvalaki mellett lenni, mert engem zavar, hogy őt nem látom küzdeni, mert bejött neki az élet. Olyan "csettintek egyet és minden van" ember, ami tökjó, de nem tudok rá úgy felnézni, mint arra, aki még küzd, még gyűjtögeti a pénzét, a papírjait, igyekszik, nagy ötleteket akar megvalósítani, ahol én nem csak egy járulékos nyereség vagyok, hanem velem együtt akar dolgozni. Én ebben az egész körforgásban csak egy kelléknek, egy dísznek érezném magam, akit (ne szépítsünk) amiatt a kiváltsága miatt tartanak, mert nő és esetleg mert fiatal/szép... Valahol ez érthető, valahol meg vágyom arra, hogy a párom kicsit támaszkodjon rám, és legyen szükség az én tudásomra, szorgalmamra, akármimre valami közös "projektben".
Bár én különc vagyok, nálam egy fiatal, pörgős, ambiciózus fiú viszi a prímet, aki még próbálkozik lelkesen. Egy átlag srác, aki a legtöbbet akarja kihozni magából.
Nekem a kora miatt lenne elsősorban kizáró ok. Egy érett felnőtt, stabil élettel, aki már inkább a családon kellene, hogy gondolkodjon, és aki ha utazik is, nem úgy akar utazni, ahogy én, mert a luxushoz és a kényelemhez szokott. Én meg egy kis kölyök vagyok, akinek még van pár dolga, mielőtt megállapodik és lenyugszik, és nem a pasizásra gondolok a "kaland" meg "tapasztalat" alatt, hanem az életre és a lehetőségekre. És még nincs is akkora biztonságban, de nem is akar lenni, amíg nem teremtette elő magának apránként. Ehhez keresek inkább társat.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!