Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok 18-24 körül, nektek mennyire jönne be egy ilyen példány? Egy ilyen pali minden nőt megkaphat?
Nektek mennyire szoktak tetszeni az idősebb pasik? Tetszene egy olyan aki 36 éves de olyan 10 évvel fiatalabbnak tűnik simán. Marha jóképű, nagyon sármos arca van olyan különleges, dús sötét haj nagy kék szemek. Mellette jó formás teste is van, izmos tök fitt. Gazdag, sikeres vállalkozásai vannak, ráér utazgatni, sportolni, művelődni, lakások, kocsik stb tehát van minden. Ezek mellé nem egy szemét alak, rendes jófej és igen sokan szeretik, nem nagyképű de magabiztos, okos. Nem én vagyok ez nyugi. De ismerem nagyjábol, mindig nagyon csinos fiatal (kb 17-23ig) barátnői vannak, azokat szereti. Akiket ismer az ismerősöm aki nagy haverja azt mondta mind aranyos okos lányok nem buta pinák ezek olyan fél-1-2 éves kapcsolatok szoktak lenni. Szerinte azért a legjobbak közül válogathat mert bárkit el tudna csábítani.
A leírás alapján nektek bejönne egy ilyen pali? Persze gondolom nemet fogtok írni sokan csak azért is.
"de a felnőtt nők többségénél nem lenne ekkora sikere"
Mármint a gazdag, jóképű, sportos, művelt, határozott, rendes férfinak? Ez kb az álomkategória a legtöbb nőnek. Tényleg, biztos kerülik a felnőtt nők. A legsikeresebbek a már reggel 7-kor részeg segédmunkások.
Csak azért kérdezem, mert én kb. 50-60 felnőtt nővel tartom a kapcsolatot heti szinten, közülük kb. 10-zel naponta beszélünk. Az "álomkategória" köszönő viszonyban sincs azzal, mint amit a kérdező körbeírt.
Ez az ember a füves/herbálos középiskolás lányoknak álomkategória, akik nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükkel, sem az életükkel, és kell egy ilyen háttérrel rendelkező ember, akiben azt látják, hogy megad nekik mindent, amire egy ilyen kislánynak szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!