Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 16 éves srác, aki egyszer smárolt a haverjával. Ettől még járhatnánk?
Figyelt kérdés
L/142010. máj. 24. 18:35
11/17 anonim válasza:
"Egy hetero ember NEM smárol a saját nemével megegyező személlyel."
Dehogynem, még mennyi! főként a lányok.
kérdező: ha fogadásból smárolt, az nem jelent semmit.
12/17 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha járnál vele... XD
Olyan mintha csak csókolózott volna egy lánnyal...de ebben az esetben egy fiúval... XD
14/17 anonim válasza:
Ha tetszi miért ne. De azért tudakold meg előtte hogy érdeklik -e a csajok (pl. volt-e barátnője, ha igen akkor valószínüleg enm meleg)
Attól hogy biszex simán járhattok.
15/17 anonim válasza:
Ha ez téged nem zavar... Én nem járnék olyan férfival aki azonos neművel smárolt, nincs semmi bajom a meleg és bi-pasikkal de nekem ők nem férfiak, nem járnék velük
16/17 A kérdező kommentje:
20:38-nak: voltak már előtte barátnői.
2010. máj. 24. 22:01
17/17 anonim válasza:
fu...hát te tudod, h neked belefér e...én elvből nem kezdenék ilyennel, de nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!