Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti járnátok hűséges,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok hűséges, ám eléggé unalmas férfival?

Figyelt kérdés
22/L
2017. aug. 15. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A férjem is hűséges, de emellett egy fantasztikus, érdekes ember. Egészen biztos, hogy nem jönnék össze valakivel, akivel nem lehet sem beszélgetni, sem programot szervezni. A hűség számomra alap egy kapcsolatban, nem pedig valami különleges kegy, ami minden mást felülír.
2017. aug. 15. 15:59
 12/21 anonim ***** válasza:
10# Es ez honnan jott? :DDDD
2017. aug. 15. 16:03
 13/21 anonim ***** válasza:
17%

Csak a pökhendi válaszaid alapján, nem semmi lehet a palid (vagy egy papucs), hogy egy ilyen "nőt/lányt"- korodtól függ-, képes elviselni.

/Még mielőtt megvádolnál, nem férfiként válaszoltam./

2017. aug. 15. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki érdekes valaki számára. Ezt kell megtalálni...:)
2017. aug. 15. 16:11
 15/21 anonim ***** válasza:
13# Tehat szerinted is tok normalis, aki szerint az a no, aki szeretne egy huseges es egy erdekes ferfit, az mar a TOKELETESRE utazik csak es kizarolag. Ertem :D Szerintem te szimplan nem tudtad ertelmezni a hetes kommentjet, azt meg senki nem hiszi el ezek utan, hogy nokent irtal.
2017. aug. 15. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem erre a válaszaidra értettem... csak már szúrta szemem, hogy hogyan válaszoltál egy előző hozzászólónak.

Szánalmas nő lehetsz, már bocsi.

2017. aug. 15. 16:33
 17/21 anonim ***** válasza:
16# Pl? Eleg sok 74%-os van, kb a 73-75% a leggyakoribb az oldalon :)
2017. aug. 15. 16:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért van ennyiféle ember,mert baszott unalmas lenne,ha mindenki egyforma lenne.Aki neked "unalmas" talán másnak egy kincs!

Ha felmerült ez benned,engedd el!Ne tedd boldogtalanná!

2017. aug. 15. 16:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A hűség pedig alap.
2017. aug. 15. 17:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Ahj jaj jaj :D Bakker, én unalmas vagyok kezdetben mindenkivel. Csak átlagos dolgokrol tudok beszélni, csak ha valakit már többször láttam, akkor jön elő a humorérzékem. Nem is volt még csajom emiatt. Szóval megválaszolom a csajok helyében is. NEM. Kell a jó duma. A hűségesség, az meg aki hosszan tervez, annak egyértelműen kötelező.
2017. aug. 15. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!