Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Matchalés az exbarátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Matchalés az exbarátnőmmel?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy hónapja szakitott velem,nagyon nehezen viseltem, o volt az elso barátnőm es nagyon megszerettem ket év alatt.Múlthéten letöltöttem az egyik tarskeresőt es matchaltunk (mindketten belajkoltuk egymást)

Szerintetek ez mit jelenthet a részéről?Nekem kellene kezdeményezni a beszélgetést?

2017. aug. 14. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Aminek egyszer vége volt, annak okkal lett vége. Szerintem semmi értelme egy tönkrement kapcsolatot újrakezdeni, mert ugyanazok a problémák fognak előjönni.
2017. aug. 14. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
let her go bro
2017. aug. 14. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írhatsz neki egy mondatot, de inkább olyan szép volt jellegűt, ami nem nyitja újra a kapcsolatot.
2017. aug. 14. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Tekintettel arra,hogy ő szakított én várnék.

Neki kéne keresnie és elmondania, hogy tévedett és kérni, hogy adj még egy esélyt.

Egyébként milyen okkal szakított?

Vannak olyan dolgok, amiket már nem lehet helyrehozni.

De vannak olyanok, amiken lehet dolgozni és megoldani.

Ez sem mindegy.

2017. aug. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!