Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressek barátnőt, szexpartnert?
Már nagyon régöta vágyom rá, de sohasem jön össze. Minden lányt akit megismerek, csak összebarátkozunk, és nem jön ki semmi komolyabb belőlle.
Ti hogyan találtok ilyen lányokat, és honnan tudjátok hogy benne lennének egy kis kalandban?
Lányok, nektek mi az igényeitek ezen a téren, mi fog meg egy fiuban, és mi az, ami miatt lefeküdnétek vele?
Az örömlányokat kérlek hanyagoljátok.
Mi a legjobb megoldás? Szórakozóhely, kávézó, csak sima séta a városban, facebook?
Várom a saját storytokat is ;)
19f
#3 köszönöm a választ.
A helyzet a következő.
Régebben szinte minden hétvégén szórakozóhelyekre jártunk, de nem jött össze a dolog. Mondhatni fiatal és szerényebb voltam ilyen téren.
Most már késő menni szórakozóhelyekre, mivel nincs kivel, egyedül meg nem fogok.
A barátaimnak, akik a közelben laknak már szinte mindegyiknek van barátnője, és nem szivesen hagyják ott a barátnőiket. Ezt megértem. Sokan a környező falvakban laknak és nem tudják megoldani a hazamenetet. Vannak akik dolgoznak, vagy csak simán nincs idejük.
Nem tudom hogy hogyan tudnék valakivel jobban megismerkedni. Az utcán sem tudom úgy megállítani az embereket hogy add meg a számod, vagy a facebook nevedet, mert hülyének néznek. Nem tudom mi tévő legyek :/
Szexpartnert egyszerű: rosszlanyok.hu, beszamolok.com, piroslampa.net
Barátnőt már nehezebb. Ha nem nézel ki jól, vagy nem vagy gazdag, akkor esélytelen dolog.
Nem örömlányok érdekelnek.
Barátnő, vagy barátság extrákkal magyarra lefordítva :)
A második felével pedig egyetértek.
Két ismerősöm is csak azután tudott komolyabban nőkkel foglalkozni, miután meglett a kocsijuk... Bár vannak kivételek is.
Nem mondhatni hogy csúnya vagyok. Szerintem átlagos kinézetem van, nincs olyan dolog ami visszataszítana egy lányt. Inkább az a gond hogy nem értek annyira a lányokhoz, nem volt eddig komolynak mondható tartós kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!