Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatos randizás - Kezdek nagyon kiégni már. Ti hogy bírjátok?
2 éve volt egy csúnya szakításom, és csak most jutottam el oda, hogy jöhetne már valaki más. El is kezdtem a Tinderen ismerkedni, de zsinórban olyan pasikkal találkoztam, akik sajnos nem jöttek be nekem (nem volt meg az a bizonyos kémia). Viszont én bejöttem nekik, akartak is találkozni még, de nem akartam áltatni őket.
Már kezdtem volna feladni, de találkoztam végre egy olyan sráccal, aki nagyon szimpatikus volt, de vele meg úgy váltunk el, hogy"majd beszlélünk", és azóta sem írt :( Akik nekem tetszenek, azoknak én nem jövök be.
Nehéz nagyon ez az egész. Ti hogy bírjátok? (Oltogatásból nem kérek)
"de zsinórban olyan pasikkal találkoztam, akik sajnos nem jöttek be nekem "
Hmmmmmmmm, na vajon hol a hiba?
Köszi a válaszokat! Sokat segítettek, de komolyan.
Biztos párszor még elolvasom őket, ha erő kell.
Például most is, mert írtam egyébként a srácnak, akivel randiztam,de csak 1 nap után egy szavas válaszokkal méltatott. Mondtam, hogy talán akkor hagyjuk egymást, és nem ellenkezett. Azt mondta, most sok dolga van, át kell gondolnia a dolgokat (ez sztem annyit jelet, hogy nem jöttem be neki eléggé). Az a baj, hogy erre is annyira rágörcsöltem.
Most meg olyan csalódott vagyok.
Ezeken a randikon vagy olyan fiúk vannak, akik nem jönnek be, vagy bejönnek, aztán meg magasról letojnak a fejemre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!