Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randizás végén miért gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randizás végén miért gyakoribb hogy a nő utasítja el a férfit, mint fordítva?

Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

"gyakoribb"??? :O

Erről hol olvastál valami statisztikát, vagy feljöttél a gyk-ra és itt tágítottad a látókörödet?

Talán azért, mert nekik nem jött be az illető, még mindig jobb, mintha játszana vele és x idő után derülne ki, hogy mégse.

2017. aug. 11. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az utóbbi időben nálam pont fordítva van ez.

28f

2017. aug. 11. 13:21
 3/9 Krukutyán Levente ***** válasza:
Bár nem tudom, hogy így van-e ez, de ha így lenne egy logikus érv lenne, hogy eleve a férfi kéri általában a randit a számára nyilván tetsző nőtől és a nő meg a randin dönt kvázi annak függvényébe mennyire lett "lenyűgőzve" és hasonló bullshit.
2017. aug. 11. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Kicsipicicukicica, talán nem kellene boldog boldogtalant randira hívni és ott szembesülni vele, hogy semmi közötök egymáshoz.
2017. aug. 11. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig így volt nálam (én vagyok a nő), az utóbbi időben viszont engem pattintanak többször is. Visszanyal a fagyi vagy egyszer fent máskor lent. Nem kell általánosítani.
2017. aug. 11. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden nőre sok-sok férfi nyomul, ezért értelemszerűen azokat sorra elutasítják. Egy férfiak meg nem ugrálhat, örüljön, ha talál olyan nőt, aki épp nem utasítja el.
2017. aug. 11. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Az is lehet,hogy csak a nő mondja ki, viszont a pasi is ugyanezt gondolja.

Nekem is ovlt egy remek első randim, aztán egyí kevésbé remek második.A ámsodik randi aslatt már éreztem,hogy nem lesz folytatás. A pasi nem mondott semmi erre utalót, de az ellenkezőjét sem.

Aztán eltelt pár nap és rákérdezett,hogy találkozunk? Feltette a kérdést, de tudta a választ Ő is, én is.

Tehát: nem mindig az utasít el aki kimondja, kimondatlanul is lehet leutasítani, sőt...Tehát nem tudhatjku,hogy ténylegesen melyik a gyakoribb.

2017. aug. 11. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenesetre egy nőnek sokkal rosszabbul esik ha elutasítják.
2017. aug. 11. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyakoribb igen, mert ő könnyűszerrel talál nálad jobbat. Van akkora férfitöbblet, hogy azt koptasson le, akit akar. Akkor meg miért ne tenné meg? Semmit nem veszít.
2017. aug. 11. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!