Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, hogy néz ki ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy néz ki ez a fiú?

Figyelt kérdés

Teljesen kétcségbe vagyok szorulva...már egy hónapja senki sem dicsért meg pewdig most keztem kamaszodni és szeretnék egy barátnőt de a legnagyob gond az hogy mostanság a fiukat bámulom meg . nagyon szomoru vagyok kérlek segitsetek

a kép rolam: [link]

2010. máj. 23. 22:48
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
nem vagy csúnya srác, és nem azért nézed a fiúkat, mert búza vagy, hanem meg nézed hogy hogy néznek ki, ruha, haj, cipő stb... ez normális! Figyeld meg egyszer a nőket hogy tudják egymást nézni, főleg mikor látnak egy csinosabbat! Ne keseredj el! :D
2010. máj. 31. 20:27
 32/53 anonim ***** válasza:

pici vagy nagyon. 12-13? max 14.

meg nyugodtan ellehetsz lanyok nelkül. fiuk nelkül pedig meginkabb.

nem ugy nezel ki mint aki meleg.

lehet sok dolog kavarog a fejedben. probald tisztazni magadban egy kicsit, hogy mit erzel.

ne ess ketsegbe semmikepp.

ha van iskolapszichologus, latogasd meg, beszelj meg vele egy idöpontot. ha nincs, es a szüldeiddel nem akarsz beszelni kerd meg öket, hogy mehess el pszichologushoz.

de ne aggodj tenyleg. koncentralj a sulira, tanulasra, hobbidra a lanyok es a fiuk helyett.

2010. máj. 31. 20:31
 33/53 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal...
2010. máj. 31. 20:35
 34/53 anonim válasza:
szép a szád, de télleg nagyon fiatal vagy. hajadat növeszd meg jobban, és jobb leszel:D
2010. máj. 31. 20:37
 35/53 anonim ***** válasza:
figy már... ha nem bírod a kritikát akkor mér a leggányabb képedet rakod fel erre a xarra a fikázó anonímok közé?
2010. máj. 31. 20:46
 36/53 anonim ***** válasza:
SZERELMES VAGYOK!
2010. máj. 31. 20:48
 37/53 anonim ***** válasza:

a háttérben a naplemente, az amerikai focipálya, a reflektorok és az éles körvonalad arra enged gyanakodni, hogy photoshop :D

főleg a rúzsos kis szád :)

kis kamus :))

16/L

2010. máj. 31. 20:55
 38/53 anonim ***** válasza:
Hát, nem vagy egy Adionisz.
2010. máj. 31. 20:56
 39/53 anonim ***** válasza:

nem egy szép ember

nem akarom megbántani a képen szereplőt, de nekem abszolút ellenszenves

21/L

2010. máj. 31. 21:04
 40/53 anonim ***** válasza:
kisgyerek vagy még
2010. máj. 31. 21:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!