Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha nektek tetszik egy pasi, akkor hogyan közeledtek felé?
Szóval mertek kezdeményezni, és ha igen akkor hogyan?
Vagy nem kezdeményeztek, az a pasi dolga.
Vas.t a pasi dolga mé mindíg minekünk legyen nehezebb ?
18/f
Tudom, szegény fiúknak szörnyen nehéz dolguk van, nem szabadna tőlük ezt elvárni, hogy még a kezdeményezés is rájuk háruljon...
De amúgy ez a dolog kikészít, hogy nekem pl tetszik egy fiú. De nem merek én (sem) lépni, mert ha lépek, akkor egy tapadós ribi leszek, és elveszem tőle a kezdeményezés lehetőségét, ettől meg állítólag elromlik a dolog.
Ha viszont nem lépek, akkor lehetséges, hogy ő sem fog, és akkor bebuktam az egészet. Mert mi lett volna HA.
Nem tudom mit csináljak. Van aki ezt, van aki azt mondja. :/
szerintem tök egyszerű, mikor legközelebb frappáns hangulatában van, és viccelődtök, sződd bele éppen aktuálisan hogy elmenjetek valahova.pl. beszéltek egy filmről, akkor 'szólj be' hogy elvihetne vagy elmehetnétek megnézni azt a tök jó új filmet, ami éppen....
ilyenkor konkrétumokkal kéne 'beszólogatni' mosolyogva.. nevetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!