Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 felé pasiként hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felé pasiként hol lehet ismerkedni járni?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy nincsenek barátaim, tehát ilyen jellegü programok nem fognak menni.

A csoportos foglalkozásokkal az a baj, hogy ott viszonylag kevés ember van, és ha már leírtam magam az összes ember előtt, akkor onnantól már csak időpazarlás ott lenni.

Bulikba járást már feladtam, régen sokat jártam, de míg mások dugtak, addig én nem, nem nagyon osztottak lapot...a lerázások meg a több ezredik után sem fáj kevésbé.

2017. aug. 6. 21:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
erről beszéltem...
2017. aug. 6. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "ronda nők"?

Te jóképű pasas vagy?

2017. aug. 6. 23:02
 13/16 A kérdező kommentje:
nem
2017. aug. 6. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Éreztem, hogy ez lesz itt a probléma. :D
2017. aug. 6. 23:08
 15/16 A kérdező kommentje:
nem titkoltam 1 percig sem
2017. aug. 6. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem látom leírva, hogy csúnya vagy átlagos és nem gazdag pasiként a nálad szintekkel jobban kinéző lányokra hajtasz. Mert ez esetben a kiírt kérdésedre a válasz az, hogy Seholországba.
2017. aug. 6. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!