Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most akkor mi? Valaki érti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor mi? Valaki érti ezt a viselkedést?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki az utóbbi időben eléggé érdekesen viselkedik velem. Egy suliba járunk, ő idősebb tőlem, látásból ismerjük egymást, eddig semmi extra nem volt, nem is köszöntünk egymásnak, én éppen hogy csak tudtam, hogy ő létezik, és ennyi. Mostanában viszont érdekes módon valahogy mindig ott van, ahol én, de annyiszor, hogy az már "félelmetes". Sokszor nagyon nyilvánvalóan próbál a közelembe férkőzni. Ilyenkor néz, mosolyog, esetleg köszön, ennyi. Volt már hogy azt hittem megszólít, de aztán mégsem tette (akkor mással beszélgettem, ő odajött, aztán meglátta a szitut, és elég csalódott fejjel elballagott). Eléggé úgy viselkedik, mintha érdekelném, és ezt mások is mondják.

Eddig minden oké, mondjuk, viszont nemrégiben azt hallottam, hogy egy másik csajra hajt (ez nem tudom mennyire biztos, és hogy miben nyilvánul meg).

Elég érdekes helyzet. Nem értem, hogyha másra hajt, akkor minek csinálja ezt velem (is)?

Én mostanában úgy vagyok vele, hogy mondhatni tetszik, és nem zavarna a közeledése, de nem érdekel annyira komolyan. Szóval nem sajnáltatni akarom magam, objektív válaszokra, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mivel nincs túl sok tapasztalatom a kapcsolatok terén.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2010. máj. 23. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy féltékennyé akar tenni, vagy a "kiszemltjei" közé tartozol... Majd idővel eldől.

De lehet csak pletyka

2010. máj. 23. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
huh annyit írtál hogy el is felejtettem a kérdést:) Amúgy igen a fiúk akkor csinálják ezt ha kell nekik valaki:) és ha más lánnyal is csinálja akkor sajnos nagy játékos és nemcsak te kellesz neki. de az is elképzelhető hogy csak féltékennyé akar tenni néha bejön a módszer hát miért ne próbálná meg:D? ha neked is tetszik ismerkedj meg vele nem kell félned ár tőle mert nyilvánvalóan bejössz neki. ismerd meg és eldöntöd hogy olyan fiú-e aki megérdemel vagy sem:)
2010. máj. 23. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Hmm, ez a féltékennyé akar tenni dolog még eszembe se jutott. Végül is van benne valami logika.

A másik lehetőség meg, hogy több csajra is hajt egyszerre...hát nem tudom...amennyire ismerem őt, nem tudom elképzelni róla. ő eléggé "jófiú"...de hát sosem tudhatom...:S

2010. máj. 23. 20:40
 4/6 bemblebeee válasza:

látszik hogy nők írtak előttem.:D

HA odamegy hozzád és köszön akkor mond azt hogy szia,mizu enyi. utána könyebb lesz neki is és megtudod mit akar,mit kell ezen túlbonyolítani??

2010. máj. 23. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem konkrétan jön oda hozzám, csak úgy "futtában" köszön.És így nehéz megszólítani..bár a múltkor, mikor azt hittem hogy végre szól valamit, lehet hogy nekem kellett volna...csak hát gondoltam hogy ő a férfi...

meg nem vagyok valami bátor...:S

2010. máj. 23. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem 100 h tetszel neki.

atöbbit meg idő kérdése és ki lehet deríteni.

sztem beszélgetned kéne vele.

apró célzásook,szemezés..stb :D

sok sikert:P

2010. máj. 23. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!