Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, ő mit szeretne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ő 18 én 16 elég jól elvagyunk egymással és nagyon aranyos meg tetszik is és mikor legutoljára taliztunk csókoloztunk...De nem tudom ő mit szeretne tölle mert a haverjával jártam nem oan rég és hát így nem tudom h mi is a helyzet mert neki elég jó haverja volt az illető:S:S
Éss á megörülök nem tudom mit tegyek???vagy várjak???még ő lép valamit??vagy hivjam fel vagy mit csináljak???Előre is 100köszi:)
2008. okt. 18. 21:21
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben beszélnék vele erről, de nem telefonon, hanem szemtől szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!