Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha letesztelem, és az átlagnál jóval kisebb neki?
Leírom a sztorim.
Néha fáj szex közbe, mert eléri a méhszájat. És szemre tök nagynak néz ki. Itt gyk-n közösen szoktunk átlagba nevetni, és a szexuális kat-ba nagyon sok kérdés a méretről szól. Lemértük neki már csak poénból, és 11 cm. Tökre meglepődtem,, mert olyan 14-nek mondanám :D
Vállat vontunk, és ennyi :D Szerencsére ő nem komplexuszsos emiatt
első,azt azért nem hiszem el,hogy az a 11 cm nagynak tűnt :D
amúgy pont ma akartam kiírni egy ehhez hasonló kérdést kérdező :D
igazából egyszer én is belefutottam egy ilyenbe, randiztunk, ő többet akart, én csak szexet, aztán kiderült,hogy elég kicsi,de ami még ennél is rosszabb volt: rettenetesen vékony is volt,ráadásul hogy még tetőzzük a bajt: szerintem az átlagnál kicsit tágabb is vagyok, bár jók az izmaim, szóval egy átlag vastagsággal nagyon jól elvagyok,de ez még egy szűk lánynak is vékony lett volna. Szóval onnantól kicsit passzívabb lettem vele, amikor meg rákérdezett, hogy mi a baj, akkor azt mondtam,hogy szerintem ez nem fair vele szemben, hogy többet akar, nem akarok vele kiszúrni meg szerintem nem illünk össze
szerintem mondd azt,hogy mégsem vagy felkészülve egy szexkapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!