Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erjem el hogy hianyozzak neki?
Figyelt kérdés
Elnezest kerek mindenkitol elore, nem szoktam hasznalni ezt az oldalt. De hatha tud valaki tanacsot adni. Van egy ferfi akit 1 eve ismertem meg. Az elejen nagyon nyitott, szimpatikusnak tunt. Jol erztem magam a tarsasagaban. Tobbszor talalkoztunk, majd egyre inkabb elhanyagolt. Nem beszeltunk fel evig. 4 honapna felkeresett ujra, hogy nem latta mit veszitett es hianyzom neki, es szeretne ujrakezdeni. Az elejen nagyon visszautasito voltam vele, de lattam a probalkozasat szoval belementem. Vacsoraztunk, utana termeszetesen keresett mindennap email-ben. De talalkozni azota sem. Folyamatosan megbant, az erzelmeimmel szorakozik, egyszer lekezelo, egyszer torodo. Szinte mar mar megorulok. Ma van a szuletesnapja, egy hettel elotte irtam, hogy mit tervez a napra vagy utana.. meglepodott hogy en hogy tudom mikor a sajat baratai nem. Felkoszontsem? Tegnap csunyan osszevesztunk. Hogy tudnam azt elerni, hogy nokent egyenlo partnerkent kezeljen? Illetve h hianyozzak neki?2017. aug. 1. 08:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak játszik veled és azért keresett fel Újból, mert nem volt más. Ha tényleg komolyan gondolná, szerintem azon lenne, hogy minél többet Találkozzatok.
2/6 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy van mas, mindig volt mas. Ezert is nem ertem, egyszer megbantott, miert akart ujra?
2017. aug. 1. 08:37
3/6 anonim válasza:
Tedd túl magad az egészen szerintem, ha 1 éve ismered, akkor közben neked is volt névnapod / születésnapod ő felköszöntött téged? Ha nem egyértelmű a válaszom, hogy te se köszöntsd fel. Csak játszik veled és az érzéseiddel ne hagyd magad ilyen téren, mert a későbbi komoly kapcsolataid is sérülhetnek ilyenek miatt, ha maradandó érzelmi dolgokat szedsz itt össze.
4/6 anonim válasza:
Igy igaz,ha akarna komolyat, keresne! Valogatos fa*nak kutyában a helye! F.
5/6 anonim válasza:
Ez az ember az írásod alapján soha nem fog egyenlő félként kezelni! Sajnálom, de ez az igazság! Ha valaki állandóan megbánt, nem törődik veled, majd újra kellesz neki, majd megint nem, az vagy maga sem tudja, mit akar, vagy csak kihasznál!
Próbálj meg túllépni rajta, szakítsd meg vele a kapcsolatot, járj el a barátaiddal, élj egy kicsit a hobbijaidnak. De őt felejtsd el, a te érdekedben, mert csak további fájdalmat fog okozni. Ha egy férfinál el kell érned, hogy egyenlő partnerként kezeljen, és ez nem alap, az már régen rossz!
6/6 anonim válasza:
Ennél a pasinál semmit ne akarj elérni,viszont hagyd a f..szba!Jobban jársz,elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!