Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova lehet elvinni egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lehet elvinni egy lányt első randira?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok, nincsenek anyagi problémáim, de 20 éve voltam utoljára ilyen helyzetben és akkor még nagyon más volt a világ.
2010. máj. 23. 07:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*írta
2010. máj. 23. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is a teaházat ajánlom. 1-2 tea kibirja órákig is, nem néznek ki.
2010. máj. 23. 10:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Levelezgetünk már egy ideje, de én nagyon szeretek beszélgetni és úgy érzem, hogy a hölgyek is kedvelik, ha a férfi nem csak a fociról meg a bulikról tud véleményt formálni. Ezért is gondolok olyan helyre, ahol romantikusabb a hangulat és tudunk kommunikálni is hiszen a hölgy is az intelligensebb kategóriába sorolható.
2010. máj. 23. 10:34
 14/17 anonim válasza:
vadászházba!
2010. máj. 23. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Én a szegedi vadasparkot ajánlom, Magyarországon ott vannak egyedül rozsomákok. Utána, vagy valami nem kommersz étterem, esetleg szimpla vagy instant vagy valami hasonló helyre ülnék be. Útközben útba ejthetsz egy gokart pályát. De ha ennél is kreatívabb vagy, vidd el moziba, meki és haza. LEGJOBB, nem ismeritek meg egymást, de legalább a film szar lesz, a kaja még szarabb, de ha a csaj elég buta, az este végén akár meg is répázhatod. Sok sikert.

21F

2010. máj. 23. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Pont a múltkor válaszoltam egy ugyan ilyen kérdésre:

Szerintem vidd el a szennyvíztisztító üzembe gyárlátogatásra. Az tök szép és romantikus.

2010. máj. 23. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:

én írtam a billiárdot.....wááááh még ha nem lennék elég intelligens:D egyetemre járok, kérlek, és igen beszélgetni is tudok, intelligensen! Egyszerűen szerintem nem jó ismeretlen emberrel beülni egy cukrászdába..... Beszélgeteni máshol is, lehet, akkor már inkább étterembe vidd vacsizni!

A billiárd szerintem nem unintelligens program, és nem csak a fiatalok szoktak:) Azért jó mert közben csináltok is valamit, nem csak az marad a hölgy fejében, hogy órákat ültünk egy cukrászdába, ahol nem is lakhattam jól mert fogyózom stb...

2010. máj. 24. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!