Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova lehet elvinni egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lehet elvinni egy lányt első randira?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok, nincsenek anyagi problémáim, de 20 éve voltam utoljára ilyen helyzetben és akkor még nagyon más volt a világ.
2010. máj. 23. 07:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

teaház

baromi hangulatos és nem korfüggő

pesti vagy?

2010. máj. 23. 07:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
En pl. orulnek, ha a fiu elvinne egy teazoba/kavezoba, aztan moziba egy vigjatekot megnezni :)) Ha Budapesti vagy, akkor pl. a Varosligetben pedig lehet egy jot setalni, szep az ido, szerintem tokeletes. :))
2010. máj. 23. 07:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

kedves 2.!

nagyon egy rugóra jár az agyunk:)

teázó:D

2010. máj. 23. 07:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, en ilyen vagyok, kedves elso, altalaban kitalalom masok gondolatait, vagy egyszerre mondjuk/írjuk ugyanazt. :Đ
2010. máj. 23. 07:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen, Budapesti vagyok. Én valami olyan beülős cukrászdára, kávézóra gondoltam, ahonnan nem nézik ki az embert azonnal, ha már megitta kávéját. Persze nem nagyon ismerek ilyen romantikusabb helyeket.
2010. máj. 23. 07:59
 6/17 anonim ***** válasza:

mozi semmiképp,nem lehet beszélgetni

kávézó,cukrászda (csak nehogy épp fogyókurázzon:D),teázó,vagy bármi olyan hely,ahova be lehet ülni és csendes,és lehet beszélgetni

2010. máj. 23. 07:59
 7/17 anonim ***** válasza:
cukrászda örök klasszikus
2010. máj. 23. 08:01
 8/17 anonim ***** válasza:
2010. máj. 23. 08:36
 9/17 anonim ***** válasza:

szerintem meg legyen mozgalmasabb az első randi, mint egy cukrászda!!! Oda már inkább összeszokottabb párok járnak.

Menjetek el bowlingozni, billiárdozni, az a tuti:)

2010. máj. 23. 10:11
 10/17 anonim ***** válasza:

10:11

a kérdező azt írt már nem fiatalok..Bowling az sztem annyira nem ajánlatos..

sztem a cukrászda tökéletes..sokat lehet beszélgetni,megismerni egymást.

2010. máj. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!