Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves kislány 28 éves férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves kislány 28 éves férfival?

Figyelt kérdés

Kiderült a társasági körömben, hogy a 28 éves férfi egy 16 éves lánnyal kavar, le is feküdtek. Ráadásul a srác abban az iskolában dolgozik (nem tanárként), ahova a lány jár. Egyikőjükkel sem vagyok "jóban", de távolabbról ismerem őket.

Mi a teendő? Törvény úgy tudom, nem tiltja, bár elég beteg a helyzet. Hagyjam rájuk?

2017. júl. 23. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol mások magánéletével? Nem rád tartozik, tehát igen, hagyd rájuk.
2017. júl. 23. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Kitalálom: nő vagy. :D
2017. júl. 23. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Mi a teendő? Az, hogy nem kavarsz be mások magánéletébe. Legyen már benned ennyi gerinc...

A törvény nem tiltja, a többit meg hadd döntsék el ők. (Tuudom, te is olyan vagy, aki inkább elnézné, hogy egy vele egykorú kihasználja, vagy akár erőszakoskodjon vele, mint hogy egy idősebbel együtt legyen. Mert csak az életkor számít.)

2017. júl. 23. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
A 16 éves csajok már nem kis lányok. A törvény szerint akár 14 éves csajt is dughatna egy 28 éves férfi, amennyiben a csaj benne van a dologban. Szerintem hagyjad rájuk, az ő dolguk, tudják, hogy mit csinálnak és szerintem egyáltalán nem "beteg" a helyzet. Ne kavard a s.z.a.r.t, hagyjad őket békén. A lényeg, hogy, ha szeretik egymást, akkor annak örülni kell, nem pedig tönkre tenni a kapcsolatukat. Én 26 éves férfi vagyok és járnék 14 éves csajokkal is.
2017. júl. 23. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Két ember szerelmes egymásba. Tényleg elég beteg helyzet.

Ha egy 17 évessel feküdt volna le, az vajon beteg helyzet lett volna? Ha (sajnos) sok fiatalhoz hasonlóan, egy buliban, félrészegen, a vécében dugta volna meg egy évfolyamtársa, az beteg helyzet lett volna?

Szerintem ezek mind betegebb dolgok, mint az, hogy szerelemből lefeküdtek egymással. Tudod, ha egy kapcsolatban egyedül az életkor az, ami "nem stimmel", akkor az egy tökéletes kapcsolat.

2017. júl. 23. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

Kezdésnek ezt a született rosszindulatot győzd le.

Aztán meg ne avatkozz bele abba, amihez semmi közöd. Sem törvény, sem etika ellen nem vétenek, genyóság lenne kavarni a kakát.

2017. júl. 23. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:

16 volt, igaz, én "csak" 26.

Valaki bele szólt volna, azt hiszem rá jön, rossz döntést hozott, hogy más életébe szólt bele.

Csak úgy mellékesen, ez, 34 éve volt és még mindig együtt vagyunk.

2017. júl. 23. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ennyire unalmas életed van,hogy máséval foglalkozol??! Miközöd van hozzájuk?'! Foglalkozz magaddal.

Irigy vagy ,hogy neked nem jut nő?!

2017. júl. 23. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szétrépáznám én is a 16 éves kis zsenge nunit.
2017. júl. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!